Ουτοπία; Ο Neugersdorf θέλει ένα γήπεδο ποδοσφαίρου με το Varnsdorf στα σύνορα

«Αυτοί, δεν έχουμε, έχουν καταλήξει ότι μοιραστήκαμε γήπεδο στα σύνορα, που βρίσκεται ακριβώς στα σύνορα της Τσεχικής Δημοκρατίας και της Γερμανίας,» έμαθε Vlastimil Γαβριήλ, διευθυντής του Varnsdorf, ο οποίος για το σπίτι το παιχνίδι της Κυριακής με Όλομουτς να γιορτάσουν την προώθηση της πρώτης πρωταθλήματα. “Αλλά η σκέψη του Neugersdorf δεν θα λύσει ακόμη και την παρούσα κατάσταση. Δεν ήταν αυτό το χρόνο. «

Αν Varnsdorf γνέφει με τη διαδικασία που θα πρέπει να τσίμπημα περιοχή σας να ανταποκριθεί ομοσπονδιακό και Προϋποθέσεις. Και, εν τω μεταξύ, ξεκινά το έτος αρχαρίων στο άσυλο του Jablonec. Εξαρτάται από το αν η πόλη ή το σωματείο αποσυρθεί χρήματα για να ολοκληρώσει το στάδιο. Η ανάγκη είναι περίπου εκατό εκατομμύρια κορώνες. “Δεν έχουμε ακόμη με την πόλη, θα περιμένουμε μέχρι να κινηθούμε.Διαφορετικά οικονομικά να τολμήσει η Premier League «.

Αλλά πίσω από την ιδέα για την Τσεχική-γερμανική γήπεδο, το οποίο μοιάζει με ένα sci-fi. «Νομίζω ότι είναι δύσκολο zrealizovatelné,» δεν πιστεύω πάρα πολύ ακόμη επιτυχημένη ομάδα κουπονι στοιχηματοσ προπονητή Zdeno Frťala.

Μέχρι στιγμής, όλα είναι στα σπάργανα. «Είπαμε ναι, θα ασχοληθεί με το θέμα, αλλά πρώτα πρέπει να μάθετε αν κάποιος είναι στην Τσεχική Δημοκρατία συμφωνούν. Χρειαζόμαστε μια δήλωση από την Τσεχική Ένωση, γυρίζουν ένα γερμανικό «, δήλωσε ο επικεφαλής της Varnsdorf με τον ομόλογό του από την FC Oberlausitz Neugersdorf.

Η γερμανική ομάδα επιδιώκει να προωθήσει την Oberliga. «Το 99 τοις εκατό είναι το τέταρτο υψηλότερο του διαγωνισμού θα πάρει», δήλωσε ο Gabriel. Oberlausitz είναι βαρυφορτωμένο της Τσεχίας ποδοσφαιριστής.Ακόμα και το φθινόπωρο αφού κλώτσησε exreprezentant Jiri Štajner, και τώρα που έχει επιλέξει ο πρώην παίκτης πρωτάθλημα Joseph γερμανικά, Ιαν Nezmar ή Γιώργος Sisler.

«Για την αύξηση του ανταγωνισμού πρέπει επίσης ένα γήπεδο με την καλύτερη παραμέτρους. Και έχουν τη φιλοδοξία να προχωρήσουν περισσότερο. Αλλά σε αντίθεση με εμάς, δεν έχουμε ένα καλό γήπεδο στη Γερμανία για ένα χρόνο, αλλά μπορούν να το κατασκευάσουν για τρία πέντε χρόνια, δεν ξέρω ακριβώς. Έχουν περισσότερο χρόνο «.

Θα ήταν πραγματικά πικάντικο, αν κάποιος ανθρωποθυρίδα στέκεται στην τσεχική bonus εγγραφης πλευρά του στόχου, και η δεύτερη θα είχε πέσει στη Γερμανία. “Δεν θα έκανε διαφορετικά. Όλες οι ομοσπονδίες είναι σε θέση να παίξουν στο έδαφος του κράτους τους. Με μια ιδέα, δεν θα καλέσω καν το όνομα του χωριού για το οποίο συζητήσαμε », είπε ο Γαβριήλ.Το Varnsdorf χωρίζει από το Neugersdorf μόνο για οκτώ χιλιόμετρα και δέκα λεπτά. “Φυσικά, ο Neugersdorf επίσης δεν έχει χρήματα για το νέο γήπεδο. Αναρωτιούνται εάν θα μπορούσαμε να τα βγούμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι μια ωραία ιδέα, αλλά είναι μακροχρόνια. Βρισκόμαστε σε μια φάση για να ανακαλύψουμε αν αυτό είναι πραγματικό “, λέει ο σκηνοθέτης του Varnsdorf Gabriel. “Πολλά προβλήματα θα πρέπει να λυθούν. Ποιος θα διαχειριζόταν το γήπεδο, που υποστήριζε ποιος θα πληρώσει το ρεύμα; “