ALLE FILM: vecht voor het leven en breek met vader. Laat het verhaal van de straat los

“Ambulance Praag.”

“Tonda Fear, goede dag. Ik zou een ambulance snel nodig. Ik heb een probleem met zijn vriendin. Is bewust maar verstikking mij, convulsies is niet op de hoogte…”

” Hij is de ademhaling op een regelmatige basis? ”

” Hij ademt, maar het ziet er niet goed…”</p >

het document ons herinnert aan de kritische momenten waarop minder dan drie jaar geleden, moest naar het ziekenhuis als gevolg van metabole afbraak van het lichaam.

het verhaal verlaat de bergen en de skipistes, een zwart scherm spreekt net gespreksopname Anthony angst op dat moment alleen friend, een hotline voor hulpdiensten.Wanneer de skiër wakker werd in het ziekenhuis…

“Ze werd wakker en al glimlach, ik gebruikte toen niet veel protest, en ik vroeg haar met hem te trouwen,” zegt Vrees in het document. “Ik zie Tonda mijn hand aaien en zeggen dat alles goed zal zijn.En hij vraagt ​​of ik met hem wil trouwen. Hij wil niet langer zeggen dat ik zijn vriendin ben. Hij wil zeggen dat ik zijn vrouw, “zegt šárka strachová vandaag.

Na de operatie, goedaardige tumor op de hypofyse dat metabole verstoring veroorzaakt, gevolgd door een snelle terugkeer naar de pistes en bruiloft. “Het nieuwe seizoen vertrekken als šárka strachová,” schreef ze op haar Facebook-profiel in april 2013.

wereldkampioen slalom op de Aare te worden in 2007, nog steeds onder leiding van zijn vader Peter Záhrobského met die echter later ze brak het verkeerde pad in.Ze won brons (2005) en zilver (2009) op de Wereldkampioenschappen, won Olympisch brons (2010) en won twee keer het wereldkampioenschap.

Het laatste grote succes dat dit jaar werd toegevoegd aan het Amerikaanse Beaver Creek Championship, waar ze als derde eindigde.De film vertelt over de reis van de eerste medailles, door ernstige gezondheidsverwondingen en de pauze met de vader tot hij terugkeert naar de glans. “Het was een heerlijk gevoel om mensen wat ik geloof niet te kloppen te laten zien.”

Document Twee minuten van mijn leven, dat twee jaar gefilmd door regisseur Karel Jonak, in feite, duurt 52 minuten en brengt Homes Tsjechische slalomářky, trainingsmethoden pijn en vreugde die de sport te begeleiden.

“het document ik neem als een missie en ik zal blij zijn met hem of zelfs een paar mensen gemotiveerd om iets,” zei Strachová.. Kijk naar hem, kunt u iDNES.cz

Strachová was te gast in de studio iDNES.cz