Als het niet voor de eerste vijf rondes is, speelt Slavia voor een redding. Maar vooruitgang moet bekend zijn

In het voorjaar tabel zijn erger alleen Tsjechische Budejovice (0 punten) Banik Ostrava (3 punten) en Liberec (4 punten).

Slavia, die in het nieuwe jaar kregen punten voor het winnen Liberec en trekt met Teplice en Bohemians, ze mag blij zijn voor haar uitstekende toegang tot de klas. Na vijf rondes reed ze de tafel en het leek: “De jaren van de schade zijn weg.” Maar alleen dan? Resultaat armoede. Slechts twee overwinningen en zeven trekkingen die door Slavia tot het gemiddelde werden beloond. . Het is momenteel in de 11e plaats met een zeven-punts marge voldoende is om rails glijden

Het spel is verbeterd, cadre is behoorlijk

“De vierde Mladá Boleslav is ver, maar we verliezen twee punten voor de vijfde plaats.Met de spelers hebben we afgesproken dat dit de locatie, we willen vechten “, zei coach Miroslav Beranek voor de start van het voorjaar deel van het seizoen.

Acht ronden voor het einde van het jaar is bijna zeker dat Vrsovicky team gestelde doel vervuld. Zeker niet met de resultaten van de laatste tijd, anders wordt de vijfde plaats verliest “slechts” zeven punten

Hier ploeg op papier niet slecht uit -. De gateway Martin Berkovec, ter verdediging van Martin Latka, in een hinderlaag Levan Kenia en Jaromír Zmrhal in Milaan Skoda aanval…as team heeft genoeg kwaliteit om het team vulde het wachtwoord van het begin van het jaar, “Sta op, Slavia”.

in vergelijking met voorgaande jaren, hoewel de resultaten er niet beter op te veel, maar in ieder geval de prestaties .Coach Lam onder de indruk van het team orde, verhoogde de defensieve en vereenvoudigen van het aanvallend spel in die staat de beste shooter competitie Skoda.

Dus waarom niet erkennen ook dot krijgen?

“Alle drie de lente naar huis we konden de wedstrijden winnen “, zei Beranek na een trekking van zaterdag bij de Bohemians.Eerder, echter, zei: “Het punt gain’m ongelukkig, dat is duidelijk”

Geleidelijke stappen terug tot de beste

In het najaar van de spelers en het team medewerkers voor de slechte prestaties, dan is bovendien ondersteund door een aantal overtuigende optredens, betalen een hoge boete.

als voorzien de opening vijf rondes, zou Slavia boven de degradatie alleen dankzij een betere score.

in dit geval is het niet zo lang geleden eindigde in Slavia coaches met betere statistieken. De positie van Lamb is echter solide, zowel bij clubmanagement als bij fans.Trust komt overeen met de nieuwe club concept – incrementele stappen terug tot de beste

En zo 57letý coach kan binnenkort de langstzittende coach in Slavia vertrek van Karel Jarolím in het voorjaar van 2010. Als aan het einde van vorig jaar, het overwinnen van Michal Petrouš,. die van september 2010 tot oktober 2011 beheerde 29 competitiewedstrijden.

“we konden zelfs verliezen en we zullen zeker verliezen, maar we hebben geen vrije huid geven. We willen zien hoe we zijn gegaan, “benadrukte Lady afgelopen zomer bij zijn aantreden.

Zijn woorden worden tot nu toe vervuld. Redding dit jaar zou, in tegenstelling tot vorig jaar, geen probleem moeten zijn, en een verbeterd spel of toekomstig kader zal hoop geven in de toekomst.Maar door de derby van zaterdag tegen Sparta zal Slavia wederom buitenstaander worden.