Arsenalnak ki kell küzdenie, hogy megtartsa Mesut Özil-t és Alexis Sánchezot, mondja Wenger

Özil és Sánchez, akik várhatóan a szerdai bajnokok bajnokságában játszanak a bolgár Ludogorets Razgrad klubtal szemben, az Emirates Stadionban léptek be szerződéseik utolsó 20 hónapjára. Mindkettő egy héten belül beszámol 140 000 fontot, és várhatóan 2018 után meghaladja a komoly emelkedést, amikor lejárnak Jack Wilshere, Kieran Gibbs és Alex Oxlade-Chamberlain is. bonyolultak a játékosok bérigénye, Wenger ragaszkodott ahhoz, hogy mindkettőt meggyőzzük arról, hogy törekvéseik teljesülhetnek az észak-londoni klubban. Wenger azt online sportfogadás mondta: „Azt hiszem, ezek a fajta játékosok egy kicsit megemelhetik a játék pénzügyi vetületét, mert nem szegények, és tényleg meg kell nézniük a labdarúgó oldalon.Sokkal inkább arról van szó, hogy a klub képes-e kielégíteni a labdarúgó előtti igényeket. Ha „igen”, akkor a Premier League klub megállapodást talál a játékosokkal. Természetesen továbbra is megtartjuk a klubban meglévő értékeket, és mi fizetünk, amit megengedhetünk.

„Még mindig van egy bérszintünk. Ez egy kicsit egyediabb lett, mint amikor 20 évvel ezelőtt érkeztem, mert minden eset egy kicsit különleges. De ne aggódj, mindannyian jól fizetnek.

„Ezekben a napokban, amikor négy évre írsz szerződést, valójában két aláírásod van, mert az az egyszerű tény, hogy csak az érték megtartása érdekében a játékosnak két évvel meg kell hosszabbítania a szerződést. Néha egy év.Ez egy kicsit logikus, mert ez azt jelenti, hogy a játékos kereskedelmi értéke inflációs, mert soha nem terjeszti ki a szerződést kevesebb pénzre, de nincs sok választása.

„Normál játékosok a lehető legtöbbet hozza ki a tárgyalásokból, mert csak tíz év van a felső szinten, ha minden jól megy. Ha egy játékos voltál, fogadások az interneten megpróbálnád ugyanezt. Megpróbál annyit keresni, amennyit csak tudsz. Az egész életem harcolni akarok, hogy a játékosok annyira fizessenek, amennyit csak tudok. Én is szeretnék felelősséget vállalni, hogy megfizessék nekik azokat a pénzeket, amiket megfizethetünk. Ideális esetben nem akarod, hogy a játékosok belépjenek az utolsó ajánlatába. Érezniük kell, hogy megfelelnek az igényeiknek a klubban, és megfizetik.Ezért folytatjuk a tárgyalásokat. ”

A Wilshere-vel a tárgyalások még nem kezdődtek meg – a Bournemouth – Gibbs és Oxlade-Chamberlain szezonra szóló kölcsönökről. Az utóbbi pár Ludogorets ellen játszhat, mivel Wenger zsarolja erőforrásait, miközben igyekszik a csapat nyertes futamát minden versenyen hétre meghosszabbítani. Az Oxlade-Chamberlain ebben a hónapban nem használta mindkét Anglia világbajnoki selejtezőjét, és szeptember közepe óta nem kezdte meg a Premier League játékot, és azt javasolta, hogy nyáron felülvizsgálja jövőjét.

„Hogy tudom megérteni – mondta Wenger, akinek a csapata az első csoportba tartozik. „Másrészt 17 éves korában vásárol egy fiatal játékosot, sok pénzt költesz rá, így azt szeretné, ha maradna.Úgy gondolom, hogy itt van a hely. Ebben a szezonban online sport fogadás hasonló volt a Theo Walcotthoz [a jobb hozzáállás szempontjából], de még nem kapott díjat. Hasonló pozícióban van, mert nagyon keményen dolgozott. a múlt hónapban Szófia Saint-Germainhoz vezessen haza, csak 3-1. Egy egyértelműen brazil ízű felállás fenyegetést jelent az előretekintő Jonathan Cafu-nál, aki öt gólt szerzett az elmúlt hat megjelenésben.