Bet365 Hungary

A cég 2006-ban alakult. A Bet365 alapítói Svédország vállalkozói, de Costa Ricában regisztráltak. Két évvel később, az adókivetés miatt az iroda Málta joghatósága alá került, ahol jelenleg székhelye található. 2011-ben a Bet365-t megvásárolta a Betsson szerencsejáték-holding. Az ügylet mindössze 32 millió eurót tett ki. Málta mellett az iroda Dániában és az Egyesült Királyságban van licenccel.

A Bet365 kizárólag online működik. A hivatal közönsége jelenleg 450 ezer ember. A Bet365 szolgáltatásait a világ 100 országából származó játékosok használják, de az ügyfelek nagy része Skandináviában van.

Az orosz nyelv a Bet365 nem támogatja. A második üdvözlőoldalon a játékos megismerheti a bónusz sorát, és navigálhat a következő szakaszok online sport fogadás egyikében: sport, kaszinó, élő kaszinó és póker. Ebben az értelemben a vállalat nem különbözik a legtöbb versenytárstól a nyugati piacon, de a Bet365 szerencsejáték-platformon nem csak egy kullancs.

Ez az intézmény egy nagyon jó minőségű kaszinó és póker teret kínál, amelyek nagyon népszerűek.
Visszatérve a sporthoz, meg kell mondani, hogy a Bet365 nem tér el az európai szerencsejáték hagyományaitól: a főoldalra fókuszál a nap tényleges eseményeire. A bal oldalon megtalálható az összes sport és verseny (a népszerűség sorrendjében). A cég más ajánlatait és termékeit reklámozzák, de ellentétben a legtöbb nyugati BC-vel, ebben az értelemben a Bet365 intézkedést érzett.
A Bet365 nem tér el az európai szerencsejáték hagyományaitól. A betsafe.com design fekete, vörös és szürke színek kellemes kombinációjában készült. A funkcionális és műszaki rész nem kritikát okoz. Az ügyfelek hagyományos lehetőségeket kínálnak élő közvetítések és meccsközpontok formájában (még mobil eszközökön is). Ami a további anyagokat illeti, ezek jelenléte a Bet365 weboldalán nyilvánvalóan felesleges. Az iroda erőforrásának nincs hírszekciója, és a statisztikai egység rendkívül szűkös, és csak a fogadási menüből érhető el.

A társaság sorai 25 sportágat tartalmaznak, amelyek közül a leginkább figyelemre méltó a labdarúgás. A Bet365 minden nap mintegy 10.000 ezer fogadást kínál (beleértve a hosszú távúakat is), amelyeknek 90% -a a labdarúgáshoz. A legnépszerűbb játék a bolygón kapja meg a legrészletesebb festményt (különösen az európai top bajnokságok központi mérkőzésein). Az egyéb játéktudományokat is elegendő részletességgel mutatják be, de az “egzotikus” rajongók a Bet365 sportrészében semmi hasznukra nem kerülhetnek.

Ugyanakkor a könyvesbolt honlapján másutt nem hagyományos ajánlatok is bőségesek. Teljesen tisztában van azzal, hogy senki sem lepődik meg a politika és a show business, Bet365 kínál ügyfelei fogadni a leginkább váratlan, kiszámíthatatlan és őrült események. Például, nem olyan régen, egy játékos tudott fogadni, hogy ki a két lakosa Stockholm először a szájába esik madár ürülék, vagy aki a két férfi lesz a legnagyobb rák, merülés a szikláról. Általánosságban elmondható, hogy a cég szlogenje, “Win on everything”, nem nevezhető megalapozatlannak.

Ami az együtthatókat illeti, a Bet365 mobil bónusz nem tűnik ki az európai fogadási piacon. A vállalat közepes árajánlatokat kínál, amelyek jóval alacsonyabbak az iparág vezetőivel szemben. A Betsafe átlagos marginuma a legnépszerűbb tudományágakban 8%. Kevésbé népszerű fajok (például NFL) esetében ez a szám kétszer olyan szerény lehet.
Ez a könyvesbolt üdvözlő bónuszt biztosít az első befizetés 50% -ának formájában. A megszerzés feltételei azonban nem vonzóak. A játékosnak először három pozícióból kell fogadnia a tétet, amelynek összesített esélye legalább 2,0. Ezután be kell írnia a támogató csapatnak egy levelet a bónusz kérésére. Végül, hogy az adományok rendelkezésre álljanak az elállásra, azokat tíz hasonló kifejezéssel kell átadni. A maximális bónusz összege 25 euró.

A bevezetésen túl a Bet365 cashback bónuszt biztosít, amely külön linken keresztül regisztrálható. A promóció a regisztráció után három hónappal érvényes. Ha egyikük alapján a fogadási játékos nyereségesnek bizonyul, 10% -os bónuszt kérhet 10 euróig.