Chelsea gaat pogingen doen om Sportingbet van Juventus te ondertekenen

Chelsea moet zijn pogingen om Álvaro Morata van Juventus te ondertekenen intensiveren en hopen deze week vooruitgang te boeken voor de start van het Europees kampioenschap. Eden Hazard: ‘PSG maakt geen deel uit van mijn plannen omdat ik me goed voel in Chelsea’ Lees meer

Morata, negenmaal bekooid door Spanje, is een langetermijndoelwit voor Antonio Conte nadat hij in eerste instantie in de rij was gezet om zich bij hem in de Sportingbet zomer van 2014 bij Juventus te voegen, alleen voor de manager om de teugels van Het nationale team van Italië.De aanvaller verhuisde vervolgens van Real Madrid naar de Turijnse club, ongeacht een contract van vijf jaar, en Conte heeft zijn nieuwe werkgevers gevraagd om de 23-jarige diensten te beveiligen terwijl hij Chelsea’s aanvallende rangen wil versterken.

< p> De deal wordt gecompliceerd door het feit dat Real van plan is een £ 23m terugkoopclausule in het contract van de speler te activeren, zij het alleen om hem onmiddellijk met winst te verkopen. De Europese kampioenen zouden hem dichterbij £ 40 miljoen zoeken.

Juventus tekende Morata in 2014 in plaats van zich te Sportingbet richten op Romelu Lukaku – een andere speler die Conte deze zomer zou willen achtervolgen – en heeft sindsdien 27 doelpunten gescoord in twee titels winterseizoenen in Serie A.De Spanjaard kan als een eenzame aanvaller of in een partnerschap optreden en had belangstelling van de wil van Arsenal en Manchester United alleen aangetrokken voor die clubs om hun Sportingbet sportsbooks página aandacht te verplaatsen, voor nu naar respectievelijk Jamie Vardy en Zlatan Ibrahimovic.

Chelsea heeft voorrang gegeven aan zijn komst door Radamel Falcao en Alexandre Pato te hebben vrijgegeven aan hun respectievelijke moederclubs, Monaco en Corinthians, na een overweldigende leentijd.Loïc Rémy zal waarschijnlijk ook vertrekken vóór de Sportingbet nieuwe campagne, en Atlético Madrid heeft de hoop om Diego Costa opnieuw te ondertekenen niet opgegeven, ook al verwachtte Chelsea dat te verzetten. Crystal Palace klaar om een ​​bod uit te brengen op Newcastle Andros Townsend Lees meer

Er rest nog de mogelijkheid dat Chelsea probeert Lukaku in hun gelederen te herstellen, waarbij de speler begrepen wil hebben terug te gaan naar een club waarvoor hij slechts één Premier League-start heeft gemaakt in een periode van drie jaar nadat hij lid geworden is van Anderlecht in 2011. Het grootste deel van die periode werd in West Bromwich Albion en Everton uitgeleend, voordat hij in 2014 een permanente verhuizing naar Goodison Park maakte voor £ 28 miljoen. Het kost Chelsea minstens het dubbele om de Belg terug te halen en veel zal afhangen van de Sportingbet nieuwe manager van Everton.Ronald Koeman is klaar om die klus aan te nemen, met compensatiebesprekingen met Southampton.

Morata, winnaar van de Champions League met Real in 2014, heeft geaccepteerd dat hij effectief terug moet keren naar de club van Madrid voordat hij een permanente transfer verzekert elders gezien het bestaan ​​van de terugkoopclausule. “Hopelijk wordt alles voor die tijd opgelost, omdat het ongemakkelijk is om je land te helpen met de telefoon in de hand,” zei hij. “Mijn wens is om te slagen in Madrid, maar Madrid heeft geweldige spelers en wat ik wil, is spelen en me belangrijk voelen. Er zijn aanbiedingen uit Engeland die verleidelijk zijn, niet alleen vanwege het contract.

“Ik denk dat mijn kenmerken betekenen dat de Premier League een geweldige bestemming zou zijn.Met wat ik in Italië heb geleerd, als ik de kans heb om iets meer in Engeland te leren, denk ik dat het me een completere speler zou maken. Ik ben 23 jaar oud en ik wil vooruitgang boeken, leren spelen en leren van de besten. “Chelsea verwacht een drukke zomer, gezien de last Sportingbet van het team vorige keer, met interesse die al ook tot uiting kwam in AS Roma’s Belgische middenvelder Radja Nainggolan en de Griekenland’s verdediger van de Italiaanse club, Kostas Manolas.

read more: Sportingbet ofertas de apostas