Costa verkortte, stapte op zijn tegenstander. Dat mag niet, Shastny woedde

Costovo verduistering vond plaats op een moment dat de leidende Sparta 2: 0 had veel kansen en stationair het controleren van de voortgang van de wedstrijd – het was een verbijsterend. Terwijl de gasten uiteindelijk won. 3: 1, maar een rode kaart voor wijken van hen op een andere manier te ontspannen tijdens een wedstrijd

In de 57e minuut links Spartan verdediger in de hoek proberen om jonge middenvelder Řezáče huis, die niet alleen spenen hij deed het niet. Hij duwde Costu uit zijn hand en gooide hem in de grond. En toen hij op onverklaarbare wijze linkervoet voet op de achterkant.

Nu de hele situatie kon zien, alleen kenbaar gemaakt aan de scheidsrechter dat hij zou moeten straffen. Een rechter Franek inderdaad zonder aarzelen trok de rode kaart.Costa nog steeds in geslaagd poškorpit voormalig Spartaan Kladruby, zijn gezicht was grimmig expressie en pacificeren moest teamgenoten. Tot enkele tientallen seconden, liep in de cabine.

Het is moeilijk te zeggen wat leidde hem te betreden. Kort daarvoor was verbaasd dat de scheidsrechter neodpískal operatie aan hem aan de zijlijn, de tegenstander ook kon hem verbaal provoceren.. Begrip voor een korte, maar vond er geen

Petržela heb drie wedstrijden voor de intensivering

“zeer goed, ik heb het niet gezien, maar het leek alsof hij stapte op,” zei hij na de wedstrijd de andere Spartaanse verdediger Pavel Kadeřábek. “Het is een schande, ik dacht dat het een onnodige rode kaart was.”

Ook scherper was te gast coach Zdeněk Ščasný. “Ik vind het niet erg, het is ongedisciplineerd en het wordt herhaald. Dat mag niet worden toegestaan, ‘mompelde hij. En hij stelde voor dat hij om een ​​verklaring zou vragen. “Ik heb nog niet met hem gepraat, ik heb informatie die net is gebaseerd op wat we op tv hebben gezien.Ik wil horen wat hij te zeggen heeft, dan kan ik een standpunt in te nemen. ”

Costa, privé charmeur die snel geleerd Tsjechische en passen in het team goed, voordat er problemen met discipline niet gebruiken. In het afgelopen jaar pakte hij slechts drie gele kaarten, waarvan er vijf aan de gang waren.

Onlangs echter woedde voor de tweede keer: twee weken geleden in zijn alle belangrijke thuiswedstrijd met Pilsen keel middenvelder Milan Petržela, ruzie met hem tijdens het spel en na het laatste fluitsignaal. Toen gaf de rechter slechts een gele kaart.

Petržela Toevallig, dit seizoen deed het zelfde streken als Costa. Hij stapte ook op zijn tegenstander en in de wedstrijd liep Slavia over de rug van Levan Kenya.Hoewel de operatie scheidsrechter Kocourek gezien, maar dan is de tuchtcommissie peterselie, die een soortgelijk misdrijf in het verleden heeft aangetoond dat een straf op drie competitiewedstrijden.

Stopka wacht nu op Costa. In de laatste wedstrijd van het seizoen zal hij beslist niet starten en het is waarschijnlijk dat de straf ook voor het begin van het volgende jaar zal worden geëlimineerd.