Daniel Ricciardo verhuisde naar het podium, Bet365 omdat de radiogolven tijdens de GP van Mexico blauw worden

Daniel Ricciardo pakte de derde plaats in het Formule 1-wereldkampioenschap na een dramatische finish van de Grand Prix van Mexico, waarbij twee rijders werden gestraft.De Australiër reed als vijfde over de lijn, maar werd aanvankelijk verhoogd naar de vierde plaats toen zijn Red Bull-teamgenoot Max Verstappen vijf seconden kreeg nadat hij zijn plek voor Vettel had ingenomen Bet 365 nadat hij de vierde laatste ronde van de baan was.

Vettel veronderstelde de plek van de jongere op het podium, om later een boete van 10 seconden te krijgen voor het afremmen bij een incident waarbij Ricciardo betrokken was – hij dreef hem terug naar de vijfde en de Australiër naar de Bet365 derde plaats. Hamilton Hamilton overwinning in Mexicaanse Grand Prix houdt zijn titel hoopt in leven Lees meer

Ricciardo was onvermurwbaar na de race en de Ferrari-coureur had ook in de voorlaatste ronde bestraft moeten worden. “Hij [Vettel] lacht nu,” zei hij. “Hij verdient het niet om daar boven op het podium te staan. Ik dacht dat ik het volste recht had om daar te zijn, maar hij bleef de deur afremmend remmen.Ik was daar gefrustreerd van. ”

Vettel was aan het einde van de race woedend en reed samen met Verstappen na een foutloze spuit over de teamradio van de 19-jarige. “Hij [Verstappen] is een [onhoorbaar],” schreeuwde Vettel over de teamradio. “Ben ik de enige, of zie je niet wat ik zie? Hij neemt me gewoon Bet365 mee naar Ricciardo.

“Verplaats, doe het in godsnaam. Hij sneed de chicane. Hij moet me de positie geven. Einde van het verhaal. ”

De Duitser haalde vervolgens uit naar veteraan racedirecteur Charlie Whiting over het incident, opnieuw via zijn teamradio nadat hem werd verteld dat het incident na de race zou worden beoordeeld. “Hier is een bericht aan Charlie: fuck off.Eerlijk gezegd, fuck off. ”

De late penalty is het onwaarschijnlijk dat het goed gaat met Vettel, die ook via de teamradio claimde dat de enige reden dat hij in een gevecht met Ricciardo was het Bet 365 gevolg was van Verstappen die zijn positie vasthield. “Hij blokkeert me gewoon voor Ricciardo…Hij zet me gewoon terug”, zei hij.

Ricciardo vergeleek ook het gedrag van Verstappen met dat van Mercedes-coureurs Lewis Hamilton en Nico Rosberg eerder in de race, die klaar waren eerste en tweede respectievelijk. Hamilton reed op een gegeven moment breed van de baan, terwijl Rosberg ook de baan verliet na een duwtje.

“Ik begreep ook de start niet, hoe je de race kunt leiden, verdedigen, van de weg kunt gaan volgen en geen boete krijgen? “vroeg Ricciardo. “Wat was anders met de zet van Max Verstappen en Lewis ‘?Het was een vergissing en je moet de prijs betalen. ”

Ricciardo’s derde plaats op de eerste plaats opent een onaantastbare Bet365 voorsprong van 55 punten op Vettel op de derde plaats voor het kampioenschap, zijn tweede keer in de top drie in de afgelopen drie jaar.

Het resultaat maakte dit seizoen ook de meest productieve punten van de 27-jarige Formule 1-carrière en bracht hem naar 242 – vier meer dan hij scoorde in zijn baanbrekende 2014 seizoen .

read more info