De sprong van Pazder. Na redding van Vinohrady zal de titel met Boleslav worden aangevallen

“Ik had zo’n aanbieding niet verwacht. Het was een schok voor mij “, geeft Pazdera.

Mladá Boleslav coaching rokade op de site is over het algemeen niet te verwachten. Het kwam na het seizoen waarin de club de thuisbeker verdedigde en voor de eerste keer in de geschiedenis naar de superliga’s van de extra league ging. De titel ontsnapte strak in de razzia’s.

De resultaten van de trainer Jan Zahálka kwamen echter niet overeen met de sportieve resultaten. “Hij bracht een seizoen, maar we tegenkwamen beperkingen op tijd capaciteiten Jan Zahalka, als een professionele brandweerman”, legt algemeen directeur van de club Mlada Boleslav Tomas Pacák. Dus Honza werd vervangen door Honza.

“Ik volg het werk van Jan Pazder al heel lang. Een persoon bedenkt een frisse en moderne kijk op floorball “, zegt de nieuwe coach van Pacak.Een Pazdera overeengekomen: “Floorball doen, dus ik had het als een hobby, en vullen hun vrije tijd. Vanaf achttien jaar heb ik bijna alles ondergeschikt aan hem gemaakt. Vanuit dat gezichtspunt nam ik de plicht op om het Boleslav-aanbod te accepteren. Hij zou nooit moeten komen. ”

In Vinohrady hij gewend is aan zeer bescheiden omstandigheden. Spelers moesten enkele duizenden dollars per jaar verdienen om de extralig-sectie uit te rekken. “Elke zorg in Vinohrady speler was ingewikkeld”, geeft hij toe. Vergelijkbare zorgen van nu af aan zal hebben, Mlada Boleslav is al lange tijd beschouwd als een van de best presterende clubs in het land.

“Als een concurrent, ik Boleslav gezien als een club die over het algemeen proberen om vooruit te duwen de ontwikkeling van floorball.De voorwaarden die een club in staat is om spelers te creëren, zijn precies wat onze sport nodig heeft. Vanwege de omstandigheden kunnen er hogere eisen aan de kwaliteit van de voorbereiding van spelers gesteld worden, “zei Pazder. “In Vinohrady was het de grootste uitdaging voor mij om spelers te motiveren om hun tijd en moeite in het seizoen te stoppen. Als ik het in Boleslav kan doen, vraag ik me af wat er gaat gebeuren. ”

De noties van de club zijn geen geheim. Boleslav zal zeker de titel aanvallen, in de thuiswedstrijd kan de winnende hattrick eindigen. En daarvoor wacht de Cup of Champions, die ze begin oktober houdt, op haar: “Ik denk dat Mladá Boleslav op het meest veeleisende seizoen wacht”, zegt de nieuwe coach.Maar ze zijn niet bang. “Met betrekking tot het vermogen en de mogelijkheden van Boleslav, worden de resultaten verwacht. Ik heb het gevoel dat ze onder druk zullen staan, maar zoals ik weet, zal ik zelf de grootste druk op mezelf uitoefenen. “