Engeland heeft Sportingbet het recht gewonnen

Engeland heeft het recht gewonnen om het 2021 Wereldkampioenschap te organiseren, heeft de Rugby League International Federation aangekondigd.

De Rugby Football League kreeg de knipoog voor de Verenigde Staten, grotendeels op basis van het spelen van nummers en zware overheidssteun. Geen automatische sin-bin voor ponsen bij Four Nations en het Wereldkampioenschap van volgend jaar. Lees meer

“Engeland organiseerde in 2013 een uitstekend Sportingbet wereldkampioenschap en heeft hun visie op het Wereldbeker 2021 duidelijk uiteengezet een evenement van wereldklasse dat de opkomst, het bereik en de nalatenschap van 2013 overschaduwd “, aldus David Collier, CEO van RLIF. “De biedingsdetails dat de Rugby League World Cup het hoogtepunt zal zijn van de internationale sportkalender in Engeland dat jaar en RLIF kijkt uit naar een geweldig toernooi.”

De 16e editie van de World Cup is de volgende: grootste met 16 landen en 31 wedstrijden.De kandidatuur van Engeland om de wedstrijd te organiseren bestond uit een Sportingbet doelwit van het aantrekken van een miljoen toeschouwers, het dubbele van het aantal dat drie jaar geleden wedstrijden bezocht.

Het volgende WK speelt zich volgend jaar af in Nieuw-Zeeland, Australië en Papoea-Nieuw-Guinea, met kaartjes die eerder op donderdag in de verkoop gaan.

more: Sportingbet jogos de futebol