Erban heeft de tweede wereld-medaille! Ze is brons in de Sprinter Multiboy

Iedereen besliste de laatste race op 1000 meter. Erbanova erin de aanhoudende derde stand gebracht čtyřboje 64/100 vooruit voorlopig vierde Olga Fatkulinovou.

En in een direct gevecht met de Russische hem verdedigde niet alleen, maar nog steeds verhoogd!

duizend, ging ze sneller in de eerste ronde voorsprong, maar ging voorbij aan het initiatief Fatkulinová en naast de baan ongeveer 600 meter ze de tiende was.

De laatste ronde van het kampioenschap, echter, behoorde toe aan een jonge Tsjechische vrouw

doorboorde het doel van 1:. 16.14 en het was niet noodzakelijk dat deze afstand nemen dan bezet de 5e plaats. Cruciaal is de 72/100 overweldigen Fatkulinovou.

Uitgeput, ademhaling diep en expiratoire gebogen ervoer een andere gelukkige moment van mijn carrière. Haar bronstijd gaat verder.Met felicitaties direct met spoed coach Marianne Timmerová, dit keer gekleed in de Tsjechische nationale ploeg jasje.

Ook Erbanova verdiend, dus ze liep naar het podium, samen met twee Amerikanen, evenals meer dan duizend in Heerenveen.

Twee vrouwen op het Amerikaanse team waren weer in Astana hoofdstuk voor zichzelf, in alle races de snelste. Brittany Bowe meesterlijk op weg naar goud en zilver voor Heather Richardsonová.

Maar de Tsjechische heeft al een jaar van de rychlobruslařských WK vrouwen verslag vier medailles. De twee gouden Sáblíková bij 3000 en 5000 m Erbanova twee bronzen toegevoegd aan 1000 m en sprinters čtyřboji.

En zelfs dat hoeft niet het einde.Volgende week vindt de reeks van drie wereldkampioenschappen speedracen plaats in Calgary en zijn grote favorieten zijn Martina Sáblíková.

De pětistovce was Erbanova op zondag de 3e

De invoering zondag programma in Astana leidde Erban de 500m race op zaterdag en nam opnieuw de derde plaats in. Uiteindelijk 38.06 bleef slechts tweehonderdste achter de prestaties van zaterdag en daarmee blijk gegeven van zijn tweede beste tijd op het laagland carrièrepaden.

In navolging van haar zaterdag vijfhonderd elanden en gaf het tijd om te racen op 500 meter van de club team collega Continu .Terwijl op zaterdag was het Japanse Kodairová (dat sinds heeft ontslag genomen uit het kampioenschap), staat nu aan het begin van volgende Erbanova Nederlands Thijs parťačka Oenemaová.

Nizozemka toonde snellere eerste eeuw en leidde haar met bijna drie tiende, maar Erbanova (initial 10,6 per honderd) had een volgende ronde duidelijk beter en de laatste paar meters Oenemaovou ingehaald.

na de eerste dag derde overall zondag Fatkulinová beheerd vijfhonderd “slechts” op 38,42, dus na drie disciplines in het algemeen klassement met Erbanova verwisseld orde.

En dan komen we bij duizend van hun strijd om de bronzen medaille.

De winnende Tsjechische punt.

Voor het eerst in de geschiedenis, een Tsjechische vrouw tussen medaillewinnaar sprinterského čtyřboje.