Fifa költözik Zürich szállodáit, hogy Betclic elhagyja Baur au Lacot és emlékeit

A lobbi egykor egy olyan kabin epicentruma volt, amely térdre emelte Fifát, és szinonimája lett a drámai rendőrségi hajnalúzásnak, amely véget vetett a világ foci uralmának. De a világ labdarúgó vezető testülete részeként a Fifa Tanács 36 tagjának többé nem maradhat Zürich luxus Baur au Lac szállodájában. nem annyira komoly Tudjon meg többet

A lépés pénzt takarít meg, bár a Betclic közeli Park Hyattban kínált alternatív szállások aligha hagyják, hogy Fifa vezető tisztviselői lecsúszjanak, és jelentősége nagyrészt szimbolikus.A régi diszkreditált végrehajtó bizottság 24 tagjának az új Fifa Tanács 36 tagjához való növekedése azt is jelenti, hogy a törvényjavaslat szinte biztosan nagyobb lesz.

A Baur au Lac-ot a legfontosabb 2004-től a Fifa végrehajtó bizottság tagjainak látogatására.Chuck Blazer, Mohamed Bin Hammam, Michel Platini, Julio Grondona és sok más, mivel a diszkreditált tagok suttogott találkozókat tartottak, vagy Betclic hihetetlenül biztosítják, hogy a világ médiájában látták őket, ahogy a lobbyban gyűltek össze.

volt az is, ahol az Anglia 2018-as ajánlatának „három oroszlánja” – William herceg, David Cameron és David Beckham – arra törekedtek, hogy a 2010. decemberi katasztrofális világbajnokság előtt szavazzanak.

És ahol 2015 májusában került sor A Fifa vezetőit az ágyukból vezetették, és a lenvászon által védett, jelöletlen autókba csomagolták egy hajnalban, amit egy amerikai vizsgálat indított, amely egy „világbajnokságot” fedezett fel.

A szálloda szóvivője elutasította kommentáljon egy olyan fiók Betclic internetes fogadóirodák elvesztését, amely sok bevételt hozott, de a rossz okok miatt is világszerte híres lett. „A diszkréció a Baur au Lac egyik jellemzője.Ezért következetes politikánk, hogy nem teszünk semmilyen nyilatkozatot a tisztelt vendégeinkkel kapcsolatban. Biztosak vagyunk abban, hogy tiszteletben fogjuk tartani álláspontunkat, mondta.