FORTUNA: LIGA 2019/2020 a hálózaton

Már holnap ott lesz a legnagyobb cseh verseny új évében. A rajongók vásároltak bérleteket, a csapatkáderek lassan záródnak, az edzők taktikai Bet365 mobil sportfogadás szándékai már jól ismertek a legtöbb újonnan érkezett számára. Szóval itt az ideje, hogy elképzeltük a másik négy csapatot. És nem lesznek csapatok, hanem azok, akik a legmagasabb rangsorban véget ért a szezonban.

Négy részből álló túra keretében bemutatjuk a cseh legnagyobb verseny résztvevőit. A 2019/2020-as FORTUNA: LIZE-ben versenyző csapatok fő elvárásait tekintjük meg. Meg fogjuk vizsgálni a csapatokban bekövetkezett változásokat, nézzük meg a játékosok valószínűsíthető elhelyezését a területen, és megkötjük a szerény tippeket a tizenhat csapat elhelyezésére.

Ebben a szezonban az első három versenyzőtől számíthatunk a legmagasabb szintű csatákra ebben az évben, bár számos változás történt a Pilsen és két Bet365 regisztrációs bónusz prágai csapat, a Sparta és a Slavia között. Éppen ellenkezőleg, Jablonec nagy földrengést tapasztalt, de a cél az, hogy a következő európai kupákba kerüljön.