Het bikergevecht werd gedomineerd door de Zwitserse blondine, de Tsjechen lukte het niet in de Hooglanden

Neff heeft vanaf het begin laten zien waarom ze de nummer 1 op het stuur heeft.Als de verdediging van algemene overwinning in de World Cup in het begin vestigde zich aan de voorkant, maar een van de tegenstanders iedereen liep weg.

Dahleová Terwijl leek sterker in de trips, maar elke keer als het ging om technische passages en uitgangen, Zwitsers ze reisde gemakkelijk haar sokyna. “Zodra ik ben Hoewel ze haar, maar ik deed het trok zich toen terug,” omschreven als doelstelling.

Op deze manier de twee vrouwen hadden de leiding ging, totdat hij kwam tot de laatste uitgang waar NORC aan de wortel gleed achterwiel helft de heuvels moesten rennen en de jonge Zwitsers zwol op. “Ik ging zo snel als ik kon, en ik wist dat wanneer hij zich begeeft in de uiteindelijke exit eerst een grote kans om te winnen.”

Hoewel de Noorse geprobeerd in het streven naar ras en nog steeds op de tarmac naar de finish gate spurtovala in de luwte heeft betrekking op de 22 Neff, voor de negenentwintigste overwinning in de SP heb haar nooit bereikt.

“het was echt moeilijk en ik ben zo blij dat ik won.Unreal, “juichte de kampioen. In 2011 won ze de categorie junioren in New Town, daarna vrouwen jonger dan 23 jaar. “En nu, zelfs de elite.Absoluut geweldig! “En met het oog op de World Cup, die wordt gehouden in de hooglanden van volgend jaar, heeft meer reden om te geloven in het succes. “Vorm is belangrijker dan matching circuit, maar ja -. Ik heb goede herinneringen”

Voor de derde reed een afstand fietsen 1:39 minuten všeumělkyně Pauline Ferrandová-Prévotová, wereldkampioen op de weg en het veldrijden. Tsjechische leider Stepanova was het begin van het vierde tien.

“Ik wist dat ik was goed voorbereid, maar op de voorlaatste ronde ben ik begonnen om de benen een beetje te trekken en het ging een beetje stuiptrekkingen, dus ik was bang,” zei ze. “Maar ik kreeg het voor elkaar om te bijten en het bleek. Het gebeurt zelfs niet in de lokale omgeving, mensen staan ​​mensen niet toe om na te denken over pijn.Gaat voor het publiek mogelijk naar ”

Favorit Vastl had een slechte dag

Voor de start hij zei: “Ik wil tenminste op het podium.” Jan Vastl had het over een van de favorieten. Maar direct na de bootrace van mannen onder de 23 was het duidelijk dat de Tsjechische aas geen dromen zou hebben. Vastl eindigde twintigste en gaf toe: “Het was niet mijn dag”

The Highlands Arena regen viel ‘s nachts en droge baan die op zaterdagmiddag, vrouwen hebben dezelfde categorie genomen, het veranderen van parameters.Glibberige wortels en rotsen vysočinský circuit gewoon moeilijk.

Swiss Lars Forster met hem, maar had geen grote problemen, en kwam hier voor de overwinning.

Dat Vastl haalde de race op. “Sommige dagen zijn goed, en ik had het vorige week,” herinnerde hij de laatste repetitie in New Town in de Tsjechische Cup in Praag. “Het was geen moeilijk circuit in de Hooglanden, niet eens een nat en glibberig circuit. “Maar ik ben misschien in opleiding geweest en voelde me moe”, zei Bohemia. “Maar ik ga me volgende week focussen op de Wereldbeker Albstadt. Ik heb zeker meer. “