Hockeyspelers in Duitsland worden ook genomineerd door spits Rieder van Arizona

čtyřiadvacetiletý Rieder, die in september vorig jaar speelde in Europa kiezen trui bij de World Cup finale in Toronto, de enige verlengde van de bestaande cadre. De duels in Wit-Rusland, waar de Duitsers voor het eerst op vrijdag verloor 1: 3 en een dag later won. 2: 1, niet af als gevolg van gezondheidsproblemen spits Patrick Reimer van Neurenberg, die nu weer betrokken bij de voorbereidingen

Cadre vertrokken aanvaller Sebastian Uvira van Keulen. Čtyřiadvacetiletý zoon van de voormalige verdediger Eduardo Uvira, voormalige Tsjecho-vertegenwoordiger en de wereldkampioen van Praag in 1985 en verloren hoop in de binnenlandse wereldkampioenschap in Keulen, Duitsland die samen wordt georganiseerd in samenwerking met Frankrijk 5-21Mei.

Ook na de verwijdering van Uvira Keulen heeft zeven spelers in de ploeg šestadvacetičlenném grootste vertegenwoordiging. Naast Rieder zijn er nog twee landgenoten in het team. Forward Felix Schütz speelt in de Zweedse en andere Rögle de voorwaartse Frederik Tiffels werk bij Western Michigan University in de NCAA.

De Duitsers op zaterdag Bobrujsk scoorde na een vierde poging de eerste overwinning in wedstrijden van dit jaar Euro Hockey Challenge. In Noorwegen, aan het begin van de voorbereiding voor het kampioenschap verloren 1: 5 en 2: 5.

“Met wedstrijden tegen Tsjechië in Neurenberg en Mannheim, kunnen we een compleet andere game levels verwachten. Onze prestaties moeten worden verbeterd. Het is geweldig om eindelijk onze fans achterin te hebben.Voor iedereen is het extra motivatie, “zei de officiële site van de Duitse IJshockey Federatie verdediger Christian Ehrhoff Keulen. Oud-speler van San Jose, Vancouver, Pittsburgh, Los Angeles en Chicago in september ook bijgedragen aan het succes Het kiezen van Europa op het WK.

Deze week verwelkomde Sturm stuurt ook een productie-team, om hem te helpen een voormalige Zweedse spits Mikael zijn Samuelsson. Veertig oud-speler van San Jose, New York Rangers, Florida, Detroit en Vancouver is een lid van de IIHF Triple Gold Club.Hij heeft een gouden medaille op de Olympische Spelen van 2006 in Turijn, de Riga World Cup van hetzelfde jaar en een triomf in de Stanley Cup 2008 met Detroit.