Hradec – Pilsen 2: 3, casa dubla, a decis Rojtoral

Ultima Hradec de două ori stabilit, și se părea că va duce o piesă similară în urmă cu o săptămână de la Mlada Boleslav. Dar tragerea la sorți 2: 2 nu a durat. După urlătoare Malínského că, înainte de var a început să dribbling, Rajtoral la pedepsit.

Plzeň plumb după doar patru minute, datorită unei tije Kolar mai aproape împușcat de acasă, imediat după eroarea Hubnik Kozáčik comparativ cu Cermak. La scurt timp după o jumătate de folosit erori negre care vizitează Vanek, dar casa este re-tras după o combinație bună și se termină Halilovic. Dar al treilea obiectiv nu a găsit răspunsul.

“A trebuit să luptăm. Apreciez asta.Nu vreau echipa să criticăm concurat avem o bună Hradec și este îmbucurător că am salvat jocul „, a declarat Plzeň antrenorul Miroslav Koubek.

Plzen a câștigat șapte meciuri anterioare liga reciprocă și, de asemenea, în Hradec, inițial părea să fie pentru o victorie confortabilă. Casa a început să urle, iar Victoria ia împușcat repede. Kolar a ratat mingea în jurul unui apărător blocat o lovitură la sol la apropierea post-record de gol 60 în liga cehă.

Managementul pierdut în curând. După un oaspete de eroare defensivă a intrat în Desprins Hradec, Halilovičovu suflare a început încă Kozáčik, dar ulterior buclat inteligent Cermak a fost deja scurt.Plzen, pentru prima dată în opt jocuri liga a primit un gol în prima jumătate a anului și de la Hradec în cea mai mare liga a colectat peste 457 minute.

Alinierea schimbat imaginea jocului, iar restul Unibet bonus case de pariuri primei reprize nu a fost foarte clar, jucând mai întâi cu ultima echipa de liga. Hradec, care, în patru liga anterioare meciuri neînvins, demonstrează performanța împotriva favorit simpatic și scuturat de câteva ori pe contraatac.

scor Rotire, dar ar putea, după o lovitură de colț, în cazul în care Chlebounová antet în minutul 20, din reflex, lovit în Kozáčik. Plzen nu a putut ajunge până la viteza și nu a reușit să se bazeze pe performanțele ei din trecut Ceske Budejovice. (6: 0)

A doua jumătate, cu toate acestea, după cum a intrat Západočeši în primele 51 de minute și a preluat conducerea înapoi.Kolar strașnic ratat o adiere cu tija învins Koubek.

Dar Hradec gestionat și colectat într-un al doilea obiectiv de a reacționa rapid. Ei au câștigat mai multe lupte la mijloc și un eveniment combinație frumos sa încheiat, chiar înainte de tija de sine Kozáčik Bosňan Halilovic.

O vizită antrenor Koubek trimis pe gazon Kovarik si jucatorul de intrare ar putea rambursa imediat gol. Dar, mai întâi a rezistat păzitori interne și apoi, după atacul din aer depășit.

poate se bucura după 76 minute au transformat într-un înregistrator. Rajtoral și-a pus centrul exact în centru și a luat o decizie cu racheta de la sol. Apărătorul de la Pilsen a înscris în meciul din urmă. Cred că am văzut un fotbal bun.Din păcate, am intrat în cele două jumătăți neconcentrate, dar apoi cu un adversar de bună calitate, am reușit să ne întoarcem la meci de două ori. Ne pare rău că nu am obținut niciun punct. Pentru echipa noastră, însă, performanța este o încurajare “, a declarat antrenorul echipei Hradec, Robert Barborik.