Jablonec geniet van de fans. Zal het publiek vallen?

“Baník maakt zich niet langer zorgen, hij wordt gered. In het verleden was hij echter in staat een paar favorieten te sluipen. We zullen proberen om verantwoord te spelen, dit is onze laatste thuiswedstrijd en willen we afscheid van de fans triomfantelijk zeggen, “zei Jablonec assistent George Smart.

Jablonec wil naar Ostrava komen op bijna volle sterkte coaches voordat kopdef iedereen ze zullen niet redden. “Vanaf het drukke schema hebben we een aantal littekens, maar de grote hits in de line-up nu geen plannen voor de finale duel zou niet goed zijn”, zei assistent-bondscoach George Smart.

Ostrava dit seizoen uitkwam, redding echter zorgen en Jablonec hoeft zich geen zorgen te maken dat hij favoriet is. “Jablonec speelt ontspannen, sterk in alle richtingen.Het voetbal geniet er nu van en het is ook zichtbaar op het veld, waardoor we drie keer meer doelen behalen dan wij. Er zal een moeilijke wedstrijd worden, maar ik denk dat onze aanpak zal bijdragen om het Jablonec was moeilijk “, zei hij dat de coach van Ostrava Peter Frňka.

Jablonec jersey vandaag zal niet in staat aan te kleden middenvelder Jan Greguš dat in de laatste ronde kreeg vierde gele kaart van het seizoen en het gevecht met het team, dat in het najaar de aanvoerdersband droeg, zal het moeten worden weggelaten.

Jablonec heeft twee rondes van enkele betrokkenheid bij de kwalificatie van de Europese competities en bijna geheel eindigde als derde in de Tsjechische top had concurrentie.Om een ​​aanval op de andere Spartanen zou hebben om de laatste twee rondes te winnen en Pragenaars zou op zijn beurt twee keer te verliezen.

Jablonecký club proberen om de laatste thuiswedstrijd te lokken tegen Banik wat de meeste fans. Als ze naar de schietbaan ten minste 5108 komen, bevestigt de toename van Jablonec publiek over voetbal. Het zou het hoogste kijkseizoen zijn in de afgelopen 14 jaar.Op de vorige 14 wedstrijden kwam tot een totaal van 53.060 mensen te zien, werd opnieuw verkocht – aan Sparta </​​P>

Vanaf vandaag zijn Jablonec zal replica shirts te verkopen met het opschrift LIAZ, waar voetballers opgepakt sinds het seizoen 1964-1965..

Liberec gespeeld in Jihlava Footballers Liberec Slaven gevierd een week geleden na een thuisoverwinning meer dan Hradec begeerde redding in de competitie en nu denk ik eerder woensdag bekerfinale met Jablonec.

“ik ben dankbaar dat we hebben het op deze manier gedaan en gered na de 28e ronde. Ik kan me niet voorstellen dat we in de laatste twee rondes naar de competitie gingen. Ik ben het maken van een uitzondering en ik ben op zoek naar de bekerfinale, “zei hij tegen CTK David Vavruška, Liberec coach. “Jihlava is mooi, maar ik ben hier om het team voor te bereiden op de finale van de beker.Ik zeg niet dat we iets uit willen halen in Jihlava of we gaan met de junior. We zijn professionals, maar het is momenteel de sleutel voor ons. “