Jablonec – Ostrava 4: 0, het huis duidelijk gewonnen, twee doelpunten gescoord door Kopic

Ostrava of in Jablonec nevybředla voorjaar van ellende toen ze nog maar twee wedstrijden en vastgebonden vier keer kon winnen. De nederlaag was de zevende in Jablonec tijdens het tweede deel van het seizoen.

“We verloren terecht tegenstander die beter in elk opzicht was. De eerste helft was passief. Misschien leek het erop dat we met een defensieve tactiek kwamen, maar het is niet waar. De jongens waarschijnlijk gedwarsboomd, waardoor Jablonec spelen en eigenlijk hadden we komen is dat er iets zal gebeuren, “zei hij de coach van Ostrava Peter Frňka.

Jablonec woensdag in afwachting van finale van de nationale beker met Liberec coach Silhavy nog gezet de sterkste set.Hij miste alleen de geblesseerde doelman Gross en gestraft middenvelder Greguš.

Vanaf het begin speelden ze meestal op mid Ostrava natuurlijk wel een belangrijke kans kwam na een half uur. Het schot van Kopen was nog steeds ingesteld door Pavlenka, maar in 33 minuten was het huis blij. Carnival Pernice uitgeworpen loodrecht op de positie van centrale verdediger diep liep in de tegenstander kalk en koude prostřelil doelman. Eindelijk de eerste competitiewedstrijd clubs in Jablonec jersey

Huis breidde de voorsprong van vier minuten voor rust na een ontsnapping. Mingazov vond een dwars pas gratis Kopic die zijn zevende doelpunt in de competitie dit seizoen. Niet pauze kon Dolezal verhogen, maar hij faalde Pavlenko voorheen.

“Het tweede doel beslist alles.In het midden van het veld hebben we ons vergist en een snelle pauze verzameld. We wilden de overgangen beter te beheren tegen een aanval, maar als we de bal kregen, waren we bijna te krijgen. We wilden moedig te zijn en verbinden wij minder fouten, “bekritiseerd Frňka.

De tweede helft zette de aanval en Jablonec Pospíšilová schot trok Pavlenko worstelde voor een corner. Alleen dan sterk schudde voor de eerste keer gasten, maar Sivrice veteraan in het huis doel Spit overwinnen van een gebroken vloek opnames van Ostrava in Jablonec, waarbij niet gescoord in de voorgaande drie wedstrijden.

In tegenstelling tot de binnenlandse hebben gedaan op het einde veel beter. Op 68.minuut tot Pospíšilová liep loodrecht Novak, stuurde de bal voor de doellijn en net voordat het doklepl netwerk Dolezal.

In zeven minuten, daarna uitgestrekt op een omgekeerde pas Kopic grond geschoten en de derde keer in zijn carrière gevierd twee goals in één competitiewedstrijd.

“Het was een succesvolle periode voor het hele huishouden succesvol jaar. Er waren vier doelen, ook al moesten we meer geven, de kansen waren groot. Helaas hebben we het verkeerd gedaan. In de eerste helft moet ik de spelers prijzen voor hun zet, ze waren agressief, ze kregen de gereflecteerde ballen. We kwamen aan de leiding en na de verandering van partijen toegevoegd meer doelen, “prees de thuiscoach Jaroslav Šilhavý.