Jihlava – Liberec 4: 0, win na drie verliezen, besliste doelpunten in de opening

Liberec debaced in Jihlava met een vrij goede indruk in de lente toen hij Sparta versloeg en vanaf de laatste stap verhuisde hij naar boven en redde. Hij bereikte ook de finale van de beker.

De geweldige prestatie van Jihlava heeft een mooie vaarwel bereid met de carrière van keeper Blazka, die de competitie voor de laatste keer heeft overgenomen. Op de leeftijd van tweeënveertig en vijf maanden werd hij de oudste speler in de geschiedenis ooit om te concurreren in de hoogste competitie.

“Ik ben vooral blij dat de game goed was voor het publiek. In de lente werd het genot van thuisplezier niet genoten. Sinds het begin van de wedstrijd hadden we meer of minder controle over de wedstrijd. Jarda Blažek? Het is bewonderenswaardig, hij is er uiteindelijk in geslaagd om nog een nul te geven.Nog voordat de wedstrijd met Bohemians in het vroege voorjaar, zei ik dat ik twijfel er niet aan dat zij bereid is, “zei de coach Jihlava Ludek Klusáček.

Jihlava voordat het spel was niet in een goede stemming, verloor hij drie wedstrijden op een rij en zeven in Liberec wederzijdse engagementen nog verslagen. Bovendien scoorde 198 minuten geen doel. Vasten eindigde na 12 minuten. Kukol hoek van de linker vond het midden van het hoofd net gemist Clement, die met de hulp van de lat de openingstreffer scoorde.

Nog verder, het was de thuisploeg, die kansen gecreëerd. Om 18.minute haat brak door het midden, Kliment gevonden in de voorkant van het doel volledig vrij Mesanovic, die het lege doel dat hij geen probleem had dorážkou.

Liberec om de prestaties te verbeteren hielp niet half-time wisselen, want na drie minuten zijn eerste doelpunt in de jersey Highlands scoorde haat winter versterkingen uit Bohemians 1905. Tien minuten later hij tweede treffer leek actief Kliment, een aparte lek Liberec doelman presteerde, kreeg ook dorážce toe te voegen, maar de bal in het lege doel strafrechtelijk niet direct.

71 minuten Harba aanval volgde zijn metgezel Bosnische Mesanovic en na drie minuten goalscoring leefde om de vruchten te zien. Het was 4: 0 achter de limoen.Harba had vijf minuten voor het einde van Hybes nog een doelpunt kunnen maken, maar hij weigerde het doel na de wedstrijd. Liberec was ook in de rest van de wedstrijd zonder inspanning en beweging, Blažek clean sheet verknallen.

“We hadden een team Jonge, dus het was moeilijk voor de spelers. Ze hebben de situatie verkeerd geïnterpreteerd in de overgang naar de aanval en andere dingen die ze door ervaring hebben vergaard. Dit is een van de manieren waarop we in Liberec kunnen gaan, maar het is de vraag of we concurrerend zullen zijn. We verwachten woensdag een match met Jablonec, wat belangrijker voor ons is. Ik wil niet zeggen dat we hier vandaag zijn geweest, “zei David Vavruška, Liberecký trenér.