Leicester érdeklődése „hízelgő”, de Michael Keane „elégedett Burnley-nél”

Michael Keane azt mondta, hogy nem bánja meg Burnley elutasítását, hogy eladja neki a Leicester City-t, de elismerte, hogy a bajnokok bajnokságának reményeit rejti.

A Premier League bajnokai nyáron, beleértve a végső ajánlatot, melynek mértéke 15 millió font, és egy januárra költözött Chelsea-ba.Azt jelentették, fogadások az interneten hogy fontolóra veszik a £ 25m-es ajánlatot a Manchester United által értékesített játékosnak 2 millió fontért csak az elmúlt évben, és Antonio Conte hosszú távú helyettesítőt keres John Terry.Burnley pecsétjére £ 2 millió üzletet a Manchester United védője, Michael Keane részére.

Keane parancsnoki jelenlét volt, mivel a Sean Dyche oldalán a múlt évad nyerte meg a bajnoki címet, és ezt a formát a Premier League kampány elejére vitte, és hétfőn zárta le a 2-0-as győzelmet Watford ellen. fél fejléc. Burnley lett az első csapat, aki megakadályozta, hogy Watford a szezon elején legyőzze a folyamatot, és a bejelentett érdeklődés ellenére a 23 éves a Turf Moorban van.

A védő azt mondta: „Hihetetlen, amikor csapatok mint Leicester, de itt nagyon boldog vagyok.A rajongók itt ragyogóak voltak, mint a vezető és a játékosok. Nagyszerű, ha olyan csapatok jönnek be, de elég boldog vagyok. Nem fogom megnézni Leicester-t a Bajnokok Ligájában, amikor azt gondolom: „Ez lehetett volna nekem”, mert inkább azt gondolom, hogy mi lesz, lesz. Remélhetőleg valamikor a jövőben eljutok erre a szintre.Leicester ragyogóan cselekedett, és támogatni fogom őket, mert ott voltam a kölcsönben [2012-13], de nem vagyok csalódva, hogy nem vagyok ott.

Keane csak öt első csapatba lépett Egyesült – négy a Liga Kupában – mielőtt kölcsönt költözne Burnley-ba, állandóan 2015 januárjában. „Amikor United-en voltam, csalódtam, hogy nem kapok túl sok esélyt vagy sok játékot, de itt jöttem a legjobb döntés, unibet online sport fogadás amit valaha tettem,” mondta az Anglia Under-21 játékos, aki két évig marad a szerződésében. „Növekedtem, és a hétvégén játszom, hogy ennyire javulj. A Premier League-ben játszva még kényelmesebbé válik. ”

A Stockport-született védő az Egyesült Államok FA-kupa győztes csapatának tagja volt 2011-ben testvére Will, Paul Pogba, Jesse Lingard és Ravel mellett. Morrison.Azt mondta: „Jó idők voltak, együtt jöttek az akadémián, de mostanra már úgy tűnik, hogy most már életünkben van, és sokat csináltunk. Tartom a kapcsolatot Pálral, néhány héttel ezelőtt láttam, amikor visszatért, és én vagyok a Jesse egyik legjobb barátja. Jó, hogy a csapat nagy része tartotta a kapcsolatot – ez volt a legjobb csapat, nagy szellemű, és mindegyik újra és újra. ”

Burnley fogadó Arsenal vasárnap hét pontot vett az utolsó három hazai mérkőzéstől kezdve a Liverpool 2-0 veresége által indított sorozat.

Keane hozzátette: „Az Arsenal nagyon jól játszott, és nagyszerű eredményt ért el a Chelsea ellen, így kemény lesz, mint a Liverpool játék volt. A Liverpool ellen megmutattuk, hogy ha a mi játékunkban vagyunk, és megszervezhetjük őket, megzavarjuk a csapatokat. Bízunk benne.Turf Moor a múlt évadban erőd volt számunkra, és jó lenne, ha elkezdhetnénk, és most ugyanezt tennénk.