Manchester City kan Real Madrid verslaan op de Bet365, benadrukt Vincent Kompany

Vincent Kompany gelooft dat er een “miljoen meer teleurstellende resultaten” zijn dan Manchester City’s doelpuntloos gelijkspel met Real Madrid in de halve finale van de Champions League voor de eerste etappe op dinsdagavond.

Real was zonder Cristiano Ronaldo, vanwege tot Bet365 een dijprobleem, waarbij Karim Benzema in de rust werd uitgeschakeld nadat hij onlangs last had van een hamstringblessure.In de omstandigheden werd de patstelling door sommigen gezien als een gemiste kans van City om te profiteren van de verzwakte kant van Zinedane Zidane voor de tweede etappe op de Bernabéu aanstaande woensdag. Getheth Bale slaagt er niet in in gelijkspel te schitteren dat Real Madrid het gelukkiger laat | Barney Ronay Lees meer

Echter, Kompany wees op hoe City een uitwedstrijd niet Bet365 toegaf, en ook hoe goed ze dit jaar over het algemeen buiten Europa hebben gespeeld, met overwinningen genoteerd op Borussia Mönchengladbach, Sevilla en Dynamo Kiev.

“Er zijn ongeveer een miljoen teleurstellende resultaten”, zei de kapitein van de stad. “We hebben een heel goed record in de Champions League: 0-0, als het een uitwedstrijd was voor mij [City], zou ik me niet op mijn gemak voelen; als je niet scoorde, dan is het niet altijd een goede zaak om niet toe te geven.In een breder perspectief is het 180 minuten dat we voor deze gelijkspel spelen. Ik zou niet verwachten dat we 180 minuten niet scoren. Als we kunnen Bet365 scoren op de Bernabéu, zou ik zeer verrast zijn om niet te spelen voor een plaats in de finale tot het einde van de wedstrijd.

“We zijn nog steeds een aanvallend team. We proberen altijd om doelen te scoren. Als we er niet in slagen om een ​​doelpunt te scoren [in Madrid], welke claims kunnen we dan stellen om naar de finale te gaan? Dus ik verwacht van ons dat we een doelpunt maken en als we het doen, wordt het echt interessant. “Manchester City is niet bang voor Real Madrid, zegt Manuel Pellegrini. Lees meer

Commentaar over hoe de eerste is been open op dinsdag, Kompany zei: “Beide teams hadden een wedstrijdplan. Ik had niet verwacht dat beide teams in de Bet365 eerste helft van deze stand te veel inzetten. Dat is eigenlijk wat er gebeurde.Er waren slechts twee spitsen op het veld. Ze verdedigden erg goed en we moesten het heel goed verdedigen.

“Ik dacht dat we met een of twee set-stukken worstelden en Joe Hart deed het geweldig. Op dit niveau wordt van je verwacht dat je een top keeper achter je hebt en hij zijn werk deed zoals hij altijd doet.

“Real Madrid was goed georganiseerd en gedisciplineerd, waarschijnlijk spelend zoals ze hebben gedaan in de grote games dit seizoen. Maar we hebben ze in die zin vergeleken. Het zal me nog steeds verbazen als het 0-0 blijft op de Bernabéu. ”

Het is onwaarschijnlijk dat de stad zonder David Silva zal zijn Bet365 voor de terugkeer vanwege een hamstringblessure die hij vlak voor de rust in het Etihad-stadion opliep.