Marco Verratti szerint az Arsenal összecsapása előtt a második a legjobb, ha nem elég a PSG-hez

Az olasz középpályás, Marco Verratti elutasította a javaslatokat. Paris Saint-Germain átmeneti időszakban van, mivel a francia klub, amelyet az új kampány hanyag kezdete zavart, felkészül az Arsenal fogadására a Bajnokok Ligájában. Chelsea a PSG-től 34 millió fontért További információ

A nyár úgy tűnt, hogy a PSG-ben a klub Qatari tulajdonosainak politikájának változását jelzi, ahelyett, hogy új hullámot bocsátott volna a hatalmas aláírásokba, és David Luiz-t eladta. Chelsea és a Zlatan Ibrahimovic új online fogadási útmutatók szerződést ajánlott.Az új vezetőedző, Unai Emery, aki júniusban váltotta fel Laurent Blanc-t, már a francia média szekcióiból jött a csípő kritikára az oldalát követő sérülések miatt, amit Monacónak vesztettek, és amelyeket Saint-Etienne a Parc des Princes-ben tartott. Tegnap pénteken.

Ezek a kudarcok, valamint a két talizmán játékos elvesztése miatt a PSG meggyőződhetett arról, hogy egy olyan mintázatban van, mint az Emery lábai és a fiatalabb személyzet, valamint számos olyan játékos, aki korábban volt Ibrahimovic és David Luiz árnyékában – köztük Lucas Moura, Edinson Cavani és Marquinhos – törekednek a rendezésre. Megkérdezték, hogy ez egy átmeneti időszak, Verratti visszahúzta: „Nem, nem játszok olyan oldalról, ahol átmeneti időszakok vannak. Olyan klubban játszom, aki jobban szeretne dolgozni, mint tavaly.

„Nem lehet az átmenet szezonja.Azt hiszem, csapatként sportfogadás bónuszok próbálunk javítani, hogy nagyszerű eredményeket érjünk el. Magasan kitűzött célunk van, és mi is boldogulunk. Nekünk kell. Bárki, aki Saint-Germainhoz érkezik, tudja, hogy online fogadási nagy nyomás lesz, és ez nagy célokkal jár. Én elégedett vagyok ezzel. ”Facebook Twitter Pinterest Wenger:„ ma van egy felső szintű labdarúgó-válogatottom

Emery, aki három egymást követő Europa-bajnoksággal lépett fel Sevillával, mielőtt Franciaországba költözött hogy megvédje játékosait a meccs előtti médiában.Mégis, először a menedzserként megnyitott sajtótájékoztatója óta, először háromszor megszűnt az anyanyelvén, hiszen a rendezvény hangja egyre feszültebb lett a közelmúltban bekövetkezett nyugalmi eredmények nyomán.

“ a csapat jól néz ki nekem – mondta. – Ez azt jelenti, hogy nem nyertük meg az utolsó két játékot. De a csapat tisztában van azzal, hogyan haladunk előre, és mit kell tennünk a haladáshoz és a győzelemhez. Megvizsgáltam az egész osztagot, az összes csapatot, és mindannyian a szemembe néztek. Pontosan ugyanaz, mint az első napon. Arról van szó, hogy keményen dolgozunk, tartósak vagyunk, magabiztosak és optimistaak vagyunk. De a kemény munka a legfontosabb dolog.

„A legfontosabb számomra a csapat. A játékosok. Hogy legyenek velük, hogy lássák, hogyan lépnek be. Örülök, amit látok.Jól nézel ki. Ez trükkös, ha természetesen elveszítesz játékokat, de jól néz ki. Hogyan szünteti meg a kétségeket? A kemény munka és a javítás. Hiszek a csapatban. Azt hiszem, minden helyzetben javulni fognak, beleértve a célt is. Bízom benne. ”

A PSG-nek több kétsége van a játékosok Bet 365 körében, köztük Thiago Silva, Layvin Kurzawa, Javier Pastore és Serge Aurier, és Emery értékelni fogja a gyalogságát a hétfő délutáni képzés során. Thiago Silva nem szerepelt ebben a szezonban. – Fontos, hogy érzi magát az edzés után – mondta Emery. „Keményen dolgozott, hogy a csapat rendelkezésére álljon, hogy gyorsan visszatérjen. Fontos játékosa fontos játéknak, így lehetőség van rá, hogy részt vegyen. A nagy játékosoknak nagy meccsek vannak. ”