Michael Carrick hoopvol over nieuw contract met Manchester United

Michael Carrick hoopt binnenkort door Manchester United een nieuw contract te krijgen, hoewel de middenvelder nog begint te onderhandelen over verlenging van zijn verblijf in de club.

Zondag was een jaar na de dag sinds de 34-jarige ondertekende zijn huidige voorwaarden en deze vervallen in de zomer. Carrick heeft dit seizoen 33 wedstrijden gespeeld en wordt vaak geselecteerd door Louis van Gaal voor belangrijke wedstrijden. Marc Crawford pakt de overwinning aan voor Manchester United. City Lees meer

Hij was een van United’s opvallende artiesten in Sunday’s 1- 0 derby overwinning op Manchester City in het Etihad Stadium waarin Marcus Rashford na 15 minuten de winnaar scoorde.

Gevraagd naar zijn toekomst zei Carrick: “Ik ben niet zeker dat ik eerlijk moet zijn. Ik heb op het moment niets gehoord, nee. Hopelijk zal ik binnenkort nog een keer komen.Ik ben hier al lang, ik heb hier geweldige tijden beleefd [sinds 2006] en ik ben dol op de club. Het is een geweldige plek om te spelen. Als je games speelt als tegen City blijf je gezoem en enthousiasme hebben om langer te spelen.

“Ik maak er eerlijk gezegd geen punt van. Ik zal gewoon moeten afwachten en zien wat er gebeurt. Ik ben er vrij ontspannen over. “

Carrick heeft niet opgegeven om door Roy Hodgson te worden geselecteerd voor Euro 2016, ondanks dat hij niet is genoemd in de ploeg van Engeland voor de aankomende vriendschappelijke wedstrijden met Duitsland en Nederland.

< p> “Ik heb met hem gesproken en het is eerlijk genoeg,” zei Carrick over Hodgson. “Hij gaf me zijn redenen en zo en wat hij wilde doen, dat is prima.Ik heb nu een paar dagen vrij, dus ik zal gaan rusten, even uitrusten, de familie weghalen, wat leuk zal zijn en terugkomen voor de aanloop.

“Het is voor iedereen hetzelfde. Er kan veel veranderen tussen nu en de zomer. Er zijn een paar grote games en je moet consistent zijn, dus dat is hoe het gaat. “

United’s overwinning bracht hen naar een plaats in de stad die er 51 heeft en op de vierde plaats staat. “Een resultaat behalen was geweldig omdat het een must moest zijn voor de competitie en als we vandaag verloren hadden gegaan, dan zou het een ramp zijn geweest om de internationale pauze in te gaan en daarna nog een lange weg te gaan [vierde], “Carrick zei. “Het is een enorme boost, maar het is alleen een grote opsteker en de moeite waard als we het volhouden wanneer we terugkomen.

” Het was een grappig seizoen.In termen van ons was het frustrerend omdat we weten dat we uitvoeringen in ons hebben en je kunt zien dat tegen de zogenaamde grotere teams onze vorm heel goed is geweest. Dus je kunt daar positieve dingen uit putten, maar tegelijkertijd is het niet genoeg; consistentie is de sleutel tot het winnen van de competitie en het goed doen daarin. Je moet consistent zijn, dus dat is wat we nodig hebben om beter te worden. “

Er zijn nog maar acht games over tot het einde van het Premier League-seizoen. “We moeten nu een goede run maken, iedereen is hetzelfde,” zei Carrick. “Het is in die fase van het seizoen waarin alles veel meer meetelt, elk punt, elke overwinning, dus dat moet ons belangrijkste doel zijn.”