Pardubice-voetbalspelers speelden zonder coaches, in Ostrava scoorden ze een punt

“We zouden hier scoren en dat is wat we deden. We wilden voortbouwen op de vorige wedstrijden en dat hebben we gedaan. Voor de jongens hebben af ​​te nemen, omdat de tegenstander heeft de ambitie om een ​​welverdiende eerste competitiewedstrijd punt van huilen spelen en uiteraard telt “, zei de Tsjechische televisie assistent-trainer Martin Shejbal.

Al pratend over de assistent ongelegen moment zou zijn. Rode en witte team had zonder de gebruikelijke bank bazen naar het oosten van het land gegaan.

“Met Jaroslav Michal week gingen we uit elkaar in onderling overleg. Terwijl Jiri Krejci leidde de pre-match training, maar toen was niet te wijten aan rugpijn in een dergelijke staat die een lange weg voorbij “, legde hij sportdirecteur Vít afwezigheid Zavřel.

Krejci en keek naar het gedrag van het team alleen via de televisie.En hij hoefde beslist niet somber te zijn. Pardubice ingediend onverschrokken prestaties, defensieve bediend betrouwbaar en stuurt de gasten geprobeerd om een ​​snelle lunges nemen. En de eerste clubs wachten om heel snel te zien, maar het was van een standaard situatie.

Na twee miserabele kopnutých de hoeken in de derde van de andere kant kwam naar buiten toen Ladra vond het hoofd van krullen die 15 minuten in het hoofd première scoorde een doelpunt dit seizoen.

Veel vermist Petráň of een andere header die keeper Ostrava Vasek vyškrábl de bar, waar de bal stuiterde twee keer, daarna belandde op de hoek. Baník in de laatste fase van de lange verdronken in onjuistheden.Echter, net voor de pauze schudde ruwe die šajtlí de paal

Tot slot, waardoor houden Knobloch

Na de pauze nam ze mee naar huis een offensief initiatief, maar het werken feilloos verdediging Pardubice nog steeds verzet. Ze aarzelde slechts een keer toen in de 68e minuut, de bal vloog naar de kalk ontdekt Suse, die schoot tussen de benen KNOBLOCHOVÁ geëgaliseerd. En het was Pardubice keeper en op het einde een grote spoelverlies Micol en kort daarna ook Urgel.

“De druk is montage Ostrava, die we op het hoogtepunt van de kwaliteit en superioriteit wachtte.Aan de andere kant, zijn we op onze Brejc om de bal te houden of beter te combineren, zodat we schudde “, zei Shejbal.

Stel een goede snoer kan Pardubice op woensdag, wanneer onder vinici nodigt uit van 17 uur Vlašim.