Real Madrid’s Cristiano Ronaldo zegt dat een vijfjarig contract niet zijn laatste is

Cristiano Ronaldo heeft een nieuwe vijfjarige overeenkomst getekend met Real Madrid, maar benadrukt dat dit niet zijn laatste zal zijn als hij zich richt op nog een decennium aan de top. Cristiano Ronaldo tekent nieuw vijfjarig contract Real Madrid Lees meer

< p> De 31-jarige wil doorspelen tot in de veertig en wordt 36 wanneer zijn nieuwe contract afloopt.

De driemaal Ballon d’Or-winnaar, die een “levende legende” werd genoemd “Door de echte president, Florentino Pérez, tijdens de persconferentie die de deal aankondigt, zegt dat dit niet het einde van zijn speeldagen zal zijn.

” Ik wil hier blijven en hier eindigen, “zei Ronaldo. “Het is niet mijn laatste contract, ik wil doorgaan tot ik 41 ben, maar nu het belangrijkste is dit speciale moment dat me gelukkig maakt en ook mijn familie.

” Ik ben op de beste club ter wereld. Iedereen weet wat mijn gedachten zijn.Ik wil de beste blijven. Ik wil dit shirt met trots dragen. Ik weet zeker dat ik dit de komende vijf jaar hetzelfde zal bijdragen als ik in mijn tijd hier heb gedaan, door doelen te scoren en titels te winnen.

“Ik ben erg blij. Het is een droom die uitkomt om mijn contract hier bij de club te verlengen. Het enige dat ik wil doen is doorgaan met het herschrijven van de geschiedenis hier in deze club.

“Niemand weet wat de toekomst inhoudt, maar ik zou mijn carrière in deze club willen beëindigen. Dit is mijn voorlaatste contract. Ik wil hier nog vele jaren zijn. “

De voormalige buitenbuurman van Manchester United is de belangrijkste doelpuntenmaker van Real sinds zijn verhuizing uit Old Trafford in 2009.Hij dirigeerde ook Portugal naar de overwinning van Euro 2016 in de zomer, het eerste grote zilverwerk van het land, en gaf toe dat hij dit jaar een droom had waarvan hij alleen maar had kunnen dromen.

“Ik ben op de top van een golf, ” hij zei. “Kijk terug naar mijn laatste seizoen; win de Champions League met Real Madrid, win het Europese kampioenschap met Portugal en teken een vijfjarig contract in Madrid. Wat kan ik nog meer zeggen? Het is een droomjaar, ongelofelijk, iets waarvan ik dacht dat het onmogelijk was.

“Ik ben een dromer, maar een ander ding is het bereiken van je doelen. Het is waar dat de statistieken ongelofelijk zijn, ik had nooit verwacht dat ik zoveel doelen zou scoren in zo’n korte tijd…en ik wil de geschiedenis blijven herschrijven.

“Vijf jaar is lang en ik zal het proberen om mijn best te doen. Tijdens de loopbaan van een voetballer zullen er hoogte- en dieptepunten zijn. Ik heb nog steeds dingen om te leren.Ik wil steeds meer winnen voor de beste club en blijven leren. “