Škoda a alternat după o greșeală de lichidare. Poate eFortuna că va fi bine, crede Uhrin

Skoda, care a devenit căpitanul echipei, după o jumătate de oră a předkopl mingea de joc atunci când el…

tăiat fundașul austriac cu rădăcini sârbești Alexander Dragovic a mers la biletul și sa dus la Skoda piciorul de sprijin pe deplin. În meci, ar fi dat un cartonaș roșu și câteva dueluri pentru o astfel de mișcare. În curs de pregătire a văzut doar galben că echipa sa eFortuna cote pariuri sportive online nu a terminat jocul cu un meci amical shorthanded.

„A fost o represiune pe card roșu“, el a descris Slavia antrenor Uhrin pentru site-ul clubului. “Nu suntem fericiti ca Milan Škoda a fost accidentat, dar asta e fotbalul. Așa eFortuna că trebuie să o luăm. Noi credem cu tărie că va fi bine „.

Skoda, care include, de asemenea, echipa națională cehă, restul de jumătate în grija medicilor.O examinare mai detaliată a absolvi la Praga, unde Slavia eFortuna va reveni sâmbătă.

Primul diagnostic, cu toate acestea, nu pare a fi tragică. „Milan Skoda are leziuni în zona de deasupra gleznei. Poate că nu ar trebui să fie nimic grav „a scris ea Slavia pe eFortuna contul său de Twitter chiar și în timpul jocului

Un antrenor Uhrin după meci, a spus:.“ Vom vedea sâmbătă cum este Milano. Dar nu aș dori, dacă el a fost primul meci din campionat împotriva Brno dezactivat. Și așa am făcut, cu toate eFortuna acestea, noi jucători în atac. Avem un Mesanovic și Zeleznik. „

În caz contrar Slavia antrenor poate fi satisfăcută. Echipa sa reușit o pregătire excelentă de iarnă. El a câștigat nouă din zece partide.Repetiția câștigătoare eFortuna a marcat împotriva lui Dinamo Kiev, care în câteva săptămâni va introduce cele opt de finala ale Ligii Campionilor.

„Prima repriză a fost foarte bună. Dynamo a amestecat apoi jucătorul și sa înrăutățit puțin de ambele părți. A fost ultimul meci în pregătire și suntem bucuroși eFortuna că am câștigat-o. Dar dacă pregătirea efectului de levier, acesta va apărea primele jocuri în liga „, a spus Uhrin.

Slavia intră în partea de primăvară din liga pe sâmbătă treisprezece/2 împotriva Brno. În restul paisprezece runde, vrea să atace Cupa Europeană. Asta înseamnă că eFortuna trebuie să termine al patrulea. În prezent este al cincilea.