Sparta heeft wat zilver, Pilsen is gevallen, Příbram heeft Boleslav bereikt

voorlaatste act Football League bood een frisse verrassing nederlaag meester. En ook vaarwel met een actieve carrière van Jaromír Blažek. Legendarische doelman eindigt bij tweeënveertig jaar en vijf maanden, is de oudste speler die ooit zijn toegetreden in de hoogste afdeling. Een afscheid was geweldig, teamgenoten geveegd Liberec 4 0.

Pilsen voetballers gevangen Bohemians 1905, voornamelijk Bratanovic spits, die een hattrick flitste. Echter, Pilsen heeft geen nederlaag 2: 3 nodig. Overigens, Pilsen eerst dit seizoen drie keer geïnd.

“We zagen een mooie wedstrijd, de kijkers zeker beviel me, uiteraard niet tevreden resultaat. Elke nederlaag doet pijn, we zijn niet tevreden. Het is geen excuus, maar in andere competities toonde aan dat na het winnen van de titel concentratie vergunning.Het werd gezien, zelfs bij Bayern München, “zei Pilsen coach Miroslav Koubek.

Plzeň eerste Sparta tweede, derde Jablonec. Dit zijn medaillewinnaars. En nog een bekeragent? Het is nog niet duidelijk.

Pribram na de overwinning 3: 2 over Brno gevangen tot het vierde Mlada Boleslav, die vastgebonden in Moravië

Boleslav heeft een betere match, dat als het punt van gelijkheid aan het einde van de wedstrijd te beslissen.. Daarnaast Pribram speelt in Pilsen gastheren Boleslav Jihlava.

Wie eindigt vierde gaat in de beker zeker.Maar de vijfde trede mag Cup, als dat woensdag bekerfinale winnen Jablonec, wiens tegenstander is Liberec.

“In de bekerfinale zal juichen Jablonec, maar ongeacht de uitkomst, moeten we het seizoen als een succesvolle, het is eigenlijk een van de beste resultaten Pribram geschiedenis “, zegt Pribram coach Paul Tobias.

De Dukla van Praag is slecht. In de wedstrijd om Cup hoopt met Teplice aan het verliezen was, maar binnen vier minuten van de eerste helft en draaide de score na de pauze tegenstanders hij plantte nog eens drie goals.Maar hij kan niet langer beter af dan de zesde.

Boleslav en Pribram verloor drie punten en zelfs als ze in de slotakte sleepte, zou het in minitabulce drie teams eindigde de ergste.

Sparta in Tsjechische Budejovice domineerde vanaf de eerste minuut, ze drie doelpunten en een mooie overwinning. Kanka’s uitsluiting Costa, die op een tegenstander liggen en wachten op zijn straf stapte, zal hij hoogstwaarschijnlijk over te dragen naar volgend seizoen. Voor gelijkaardige kort de disciplinaire Pilsen peterselie gestraft door het stoppen van de drie partijen.

Jablonec zet vier doelpunten Ostrava en liet zien dat hij behoort tot de elite trio. Achter haar is een grote kloof.

Aan het einde van het seizoen, deels wakker Slavia Hradec raakte een winnende spits Skoda.Het was zijn achttiende doelpunt van het seizoen, waarbij Lafata’s eerste doelpuntenmaker meer doelpunten maakte.

De laatste 30ste act komt op schema op zaterdag 30 mei, ook vanaf 17.15.