Tour de France 2016: teljes csapat-csoportvezető

A hazai nemzet legrégebbi profi csapata, nem egy olyan relikviája, mint Johnny Hallyday, de olyan korban, amikor a szponzorok jönnek és mennek, van egy bizonyos bája a csapatnak. Miután el akarták üldözni a színpadi nyereményeket és napokat a támadásokban, de az elmúlt néhány évben részt vettek a GC csatákban is. Ők elrejtőznek, amíg a hegyek el nem jönnek, majd a 80-as évek grafika és barna rövidnadrág látható.

Az azúrkék gyilkosok, akiket mindenki szereti gyűlölni Alexander Vinokourov menedzsere taktikájának és múltjának köszönhetően. Bizonyították, hogy tudják, hogyan nyerhetnek a Grand Tours-ban, de Olaszországon kívül olyan kedveltek, mint a Unibet kedvenc sajtra, és aligha törődnek vele: a külföldi légió kifogása megfelel mindazoknak, amelyek az egész telepítésre vonatkoznak.A kedvesebbek, a tervükhöz ragaszkodnak, és a választott vezetőjük jön, ami lehet, ami bizonyos együttérzést mutat, és amikor átveszik az irányítást, lenyűgöző. Még mindig lót vesznek.

Ígéretek, ígéretek és bizonyíték arra, hogy a pénz nem minden. Nekik vannak a legjobb versenyzők, kerékpárok és kit, de hiányzik egy elem: győztes. Ugyanúgy, mint a Premier League-ben a nagy négynél, többet vársz, és amikor szétesik a Unibet válság idején, akkor még mindig azon tűnődsz, miért. Richie Porte megérkezése a hadnagyi feladatoktól a Sky-nél a hegyek lehetőségeivel, Tejay van Gardernel együtt.

A jól bemutatott kontinentális német csapat csak az ötödik Grand Tourot indítja, így nem sok tapasztalat van lelkesen kompenzálják őket. Céljuk a fiatal tehetségek fejlődése az idő múlásával.Vannak olyan versenyzők, akiket hallhatsz, mint például Sam Bennett és Paul Voss, de mindenki viszonylag ismeretlen, például Emanuel Buchmann, aki harmadik lett a tavalyi turné királynőjén a Cauterets-nél.

út? Egyszer a leginnovatívabb, legbarátságosabb és divatosabb Unibet csapatok közül úgy tűnik, hogy hiányzik a mojo, és nem sértik a hiányát, ami régebben a raison d’etre, a csapat időpróba volt, mert manapság szörnyűek rá . Nagy sprinter? Dehogy. Nagy hegymászó? Dehogy. Guy, aki a szünetből ered? Dehogy. Dan Martin költözött, úgyhogy a te becslésed olyan jó, mint az enyém, hogy mi fog történni. Lehet, hogy Jonathan Vaughters visszaadja az argyle színeket, és minden jó lesz.

A vörös piros fiúk egykor a legmagasabb szinten voltak, de régen ez volt ó.A menedzsment és a versenyzők közötti koherens következetlenségek évei azt mutatják, hogy most már szerényebb ütemben működnek. Ez nem jelenti azt, hogy észre Unibet sem veszik, mert közéjük ül egy Nacer Bouhanni, aki aggodalmat és vitát okoz a sprint művészetében, amelyet ritkán láttak a PR és a médiavezérlés ezekben a napokban.

a Qhubeka szervezet számára. Tavaly sikert aratott Daniel Teklehaimanot és Steve Cummings, de a World Tour státusz és a Mark Cavendish show megérkezésével a költségvetés nagyobb, a várakozások és a nyomás sokkal magasabb. Ezúttal az afrikai hegymászóknak egyedül kell élniük, hiszen a hangsúly a Manxman számára a legjobb esélye annak, hogy hozzáadja a 26 győzelmét.Magas színvonalat állítottak be, és ha csak akkor nyeri meg, amikor a spekulánsok azt mondják nekünk, hogy mindennek vége van, és minden, amit érdekel, egy olimpiai érmet kap, mielőtt túl Unibet öreg lesz. Nem fogja befejezni a turnét, de nem hiszi, hogy nyaralni.

A Tommy Voeckler klub színei megváltoztak, de egyébként ugyanaz a bájos arckozmetés és emelés. A Yorkshire-turné nyereménye megmutatja, hogy a régi időmérő még mindig tudja, hogyan kell versenyezni, de a Grand Tour-ügyletek elhalványultak. Egy óra múlva elveszít, és egyetlen meneküléssel vagy meneküléssel jár, és ha a többiek nem vigyáznak, akkor bögrét fog; bármi történik, a hazai közönség szeretni fogja.A többi versenyző garantáltan minden szünetben minden terepen megy le, így van egy kicsit energikus téma.

A legjobb vezetõ vonat az üzleti bárban semmit sem ígér Marcel Kittelnek a túra első sárga trükkjének forró ülésén. Nem nyomást gyakorolnak, de hozzászoktak hozzá, különösen egy olyan winless Classics kampány után, amely Patrick Lefevere-t a tollak köpötték, mint Unibet eddig soha. A flamandban való káromkodásnak minden költészete van, és extra kék lesz, ha nem a legmagasabbak és a farok. Minden más az Utah Beach és a Champs Élysées között lesz bónusz.

Helyezze el fogadásait, hogy a dobogó melyik lépése a csapatvezető, Thibaut Pinot végső pozíciója.Bármelyikük lesz a menedzser, Marc Madiot, apopletikusan boldog, és a házassági adományozó nyilvános ajánlások és még sok más. Lehet, hogy egy YouTube videó vagy két felnőtt férfi sír a hagymakarikákon. Rosszul franciául és büszkék rá, az FDJ túl sokáig dübörgött, ám itt van ideje némi reflektorfényben, és bár csattan és kínos lesz minden percben.

A Tour nem feltétlenül Brittanyba menni, de a hagyományok valamiféle francia kerékpáros szívvel való részvételt igényelnek, így a Fortuneo-Vital Concept beillesztése. Kegyetlen voltam, de nem sok értelme van: tudjuk, hogy a versenyen vannak, mert a Tour szervező ASO az otthoni jelenetet néz ki, ahogy a Giro és a Vuelta versenyzői is. Nincs szégyen.A csapat ott élvezi a kevésbé nehéz napokat, nem kevesebbet. Ha elég nyereményt nyernek a Tour turné után, akkor boldogok lesznek. A német csapat éles pillantást vetett, és közülük többet egy elkeseredett versenyző eltörölte az előszezonban és azóta játszanak utoléréssel. Nem könnyű visszatérni a súlyos sérülésektől, de az egyik dolog, amit csinál, új megkülönböztetett figyelmet és elismerést jelent a te dolgodért. Mentálisan friss, fizikailag rehabilitált, talán meglepetés, hogy senki sem várta. Warren Barguil a reménykedő franciaek új generációjára jellemző: mindig hajlandó volt felkavarni az alma kosarat a hegyekben, tavaly túljutott a lábán egy törött csonttal.Ha Tom Dumoulin elindul, akkor biztosan befolyásolni fogja a versenyt. Szerinted Svájcot, a megbízhatóságot, az órákat, a vonatokat időben és egy szilárd valutát. Egyik sem izgalmas, hacsak nem könyvelõ, tehát nem meglepõ, hogy az IAM kerékpár-projektje – most az elmúlt néhány hónapban – nem volt pontosan látványos. A bemutatót nem lehet hibáztatni, és van néhány jó versenyzője, de ez egy kicsit unalmas és szelíd.

Nem dolgozók forradalma itt, mind nagyon hagyományos és rendezett. A sprinterek a sprintet, a hegymászók nem a hegymászás és mindenki más, ahogy azt mondják. Ha a kijelölt felső férfiak nem felelnek meg teljesen a várakozásoknak, akkor ez azt jelenti, hogy bejutnak a szünetekbe, és megcsapják a honfitársaikat.Mindannyian szilárdnak és méltónak tűnik, amíg Purito Rodríguez nem képes a legmagasabb hegyeket felmérni, és Kittel és Cavendish visszanézni látják, ahol Alexander Kristoff véget ért a sprintben. Ezután a reggeli csapattalálkozó színesebbé válik, és ismeretlen oroszok megmentik a napot. Évente megkérdezem, hogy miért jelenik meg ez az olasz csapat a Tour-ra, nincs egyértelmű ambíció. Ritkán zavarják a legjobb versenyzőiket, így a sprint szakaszok elhaladnak, és a GC csekély, de csalódást regisztrált. Mindazonáltal mindig megnyerik a színpadot, és elbúcsúznak, és boldogok maradnak a punditákkal.Nem látok okot arra, hogy miért nem fog folytatni, de Louis Meintjes megérkezésével a középpontjuk megváltozik, hogy reálisan részt vegyen a legjobb fiatal versenyző fehér trükkjében.

Nem ez nem kolbász, ez egy szupermarket lánc, bár ha húsosan töltött al-nyálkahártya, biztos vagyok benne, hogy a trikó nevetséges lesz. A hollandok élvezik a versenyzésüket, és bár a csapat költségvetése nem áll fent Sky vagy Movistaron, ők csinálják, amennyit csak tudnak, főként hazai tehetségükkel, amint a Giro-ban Steven Kruiswijkkel jól mutattak. Szeptember Várható, hogy a Vanmarcke ragyogni fog a halkabb, szélesebb szakaszokon, és a nyers Moreno Hofland a lehetőségük a sprintekre.

A másik legjobb vezető csapat az üzletben, egy csapat, amely valahogy sikerül kevésbé megfélemlítőek és kevésbé ellentmondásosak, mint a nagy belga riválisaik, az Etixx.A belga kerékpáros szurkolók a kávézókban szerte a vidéken nem lehetnek boldogabbak ezzel a helyzetgel, mivel választani tudják az oldalukat, annak ellenére, hogy a győztes fiúk egyáltalán nem belgaek. A különbség a Lottóban az, hogy van némi mondás arról is, hogy a teljes csata alakul ki, Tony Gallopin látta és részt vesz néhány harcban. Nem a belga, hanem francia.

A Sky ibériai verziója gyönyörűen bemutatott, szervezett és tehetséges lovasokkal teli. Több, mint képes a versenyen a nyakcsörgést viselni, és taktikai tudatossággal mindenkit megijeszteni, ami ritkán megy. Ez a Tour nem jön a kihívókkal, Sportingbet internetes fogadóirodák hanem az egyenlőséggel és talán a kedvenccel is, mivel az idő hiánya – kísérletező. A hegyi szakaszok korai érkezése azt jelenti, hogy a hegymászóknak a szokásosnál frissesebbek lesznek.Várják a pireneusi tűzijátékokat.

A vidám Aussies szinte garantáltan kiemelkedő jellemzője a Grand Tour első felének. Anélkül, hogy az egész kedvence védené őket, magukba dobják a színpadi győzelmet vagy a verseny vezetését, majd egy ünnepi zenei videót készítenek. Igen, így van: énekelnek is. A 23 éves Brit Adam Yates kihívást jelent a fehér trikó számára, de ez attól függ, hogy hogyan küzd a bátyja Simon hiányával. Négy-négy Tours nem rossz, de csak tudod, hogy Dave A Brailsford szervezete mindent megtesz, hogy négyből ötet érjen el. Aki kevesebb eredményt nyer, mint az eredmény, tehát ha Chris Froome, Geraint Thomas vagy Mikel Landa sárga színű lesz, akkor a bajnok kegyetlensége gyorsan befolyásolja a választást.A viszonylagos időhiány elősegítheti a tisztább túrázókat, mint például a Quintana, de tudod, hogy Sky megvizsgálja, tervezi és végrehajtja a megfelelő választ. Mint mindig, a többiek is várhatják a brutális találkozást a fekete és a kék vonattal az első hegyi szakaszon. Utolsó esély a tulajdonos Oleg Tinkov számára, hogy kifejtse véleményét arról, hogy miért hiányzik a kerékpározás és a TdF. Vagy ez? Most, hogy Peter Sagan eleget tesz a fizetése elvárásainak, talán a kedvenc őrült oroszunk még egy-két évig marad majd, és ha Alberto Contador visszatér a szédült magasságokhoz, amit eddig élt, akkor a pihenés sajtótájékoztatója kellemes meglepetés lehet. Egy biztos, hogy Sagan újra zöld lesz Párizs és Oleg elmondja nekünk mindent, amiért a legjobbat tudja.

A hűvös magasság.Kifogástalan branding, slick prezentáció és az egyetlen és egyetlen Fabian Cancellara. Lehet, hogy nem élvezik a sikerüket, de egyszerûen jól néznek ki és követelik a tiszteletet. Ha a BMC-nek túl sok vezetője van, a Treknek túl sok indiója van, és nehéz belátni a GC döntéseibe. Bauke Mollema megpróbálja, de mindig bajba kerül, így ha valaki olyan, mint Julián Arredondo vagy Niccolò Bonifazio a színpadi győzelemre veszi, akkor mentésre kerül.

read more: uni-hu.com/unibet-bonusz