Unibet a szezon végén hagyta el Valencia-ot

Gary Neville ragaszkodott ahhoz, hogy lemondjon a Celta Vigo vasárnapi 2-0-os vereségéről, és a Valencia szurkolók elől elmozdultak, de a Mestalla idején a szezon végéig eltelt idő nem fog váratlanul fordulni.

A klub tulajdonosaival találkozott áprilisban, de mindkét fél tudatában van annak, hogy kevés oka van annak, hogy öt hónapos ügyletét meghosszabbítsák. Nem csak arról van szó, hogy Valenciának hajlandó új ajánlatot adni Neville-nek, de az is, hogy az angol, tudva, hogy az Unibet eredmények azt jelentik, hogy nem szerzett, nem igényel egyet. Neville-nek a klubjával való kapcsolata folyékony , rendszeres kommunikációval az edző és a klub elnöke, Layhoon Chan és a tulajdonos, Peter Lim között.A tulajdonos a Neville barátja és üzleti partnere, és kölcsönös tiszteletük azt jelenti, hogy hajlandó megtalálni a legjobb megoldást mindenkinek. Facebook Twitter Pinterest A Super Deporte első oldala Valencia 2-0-os vereség után Celta de Vigo-ra. Fotó: www.superdeporte.es

Vasárnap este a Mestalla rajongói jelentős számban Unibet először “Gary, vete ya!” (Gary, menj!). Valenciában csak 16 16 bajnoki meccset nyert el, és hat pont van a kiesési zónából.A rajongók dühét növelte Neville azon döntése, hogy felváltja Rodrigo és Paco Alcácer. “Gary, vete ya” a helyi sportfilm Super Deporte első oldalán tört ki.

Miután a játék Neville azt mondta, hogy nem csatlakozik Angliához hétfőn, mivel az eredetileg tervezett és a szerződés. Ehelyett, tudatában annak, hogy távozása az eredményválság közepette érzékeny téma, csütörtökig várja. “Beszéltem Roy Hodgsonnal, és visszamegyek Valenciába; Úgy érzem, ez a helyes dolog. “” Nyilvánvalóan nem ideális helyzet, tekintettel arra a tényre, Unibet hogy mielőtt idejöttem, az angliai válogatott edzője volt, 60 millió emberrel, de megértem, hogy a Valencia két-három millió emberre szükségem van unibet kifizetés módok ezen a héten.Az utolsó dolog, amit akarok, az, hogy az emberek itt azt mondják, hogy Gary Neville-nek nincs elkötelezettsége, mert ez nem valami, amit még életemben is mondtak rólam. Neville döntése azonban nem változtatott a helyzeten. Talán még rosszabbá tette a dolgokat. Az Onda Cero rádió rádió-híres riportere “tisztelet hiányának” nevezte, míg az AS-ben leírta, hogy “angol humor”.

Miután a klub Europa League kijutott a múlt héten, megkérdezte tőle, hogy mi szükséges Valencia. Ahogy a korai eredmények beérkeztek, 0% -uk “zsákolja a menedzsert”, míg 67% szavazott a “forradalom megkezdésére a csapatban”.De a Mestalla vasárnap este ítélte Unibet meg a véleményt. Két hónapja Neville elutasította azt a javaslatot, hogy a szurkolók ellene vannak, és ragaszkodnak hozzá: “Van egy nagyon szép módja annak, hogy elmondják, mikor kérdezik önt a helyzetéről. “Most már vannak. A dalok széles körben elterjedt vasárnap és a Valencia Paterna edzőterén, másnap reggel két szurkoló várta a “Gary lemondását” angolul. Bővebb és könnyebben feltámadt: hogyan vette a Sporting Gijón az Atlético Madridot | Sid Lowe Bővebben

Neville jelenleg nincs szándékában. A szezon vége azonban más kérdés.Neville ragaszkodott hozzá, hogy szerette a klubot és a várost, és szeretne maradni, de az eredmény nem valószínű.

Az egykori Manchester United visszautasította, hogy kifejezetten kijelentette, hogy távozik. Egyszerűen beszélt arról, hogy rövid távú szerződésének Unibet utolsó heteit látja. Hacsak nincs jelentős és váratlan változás, vagy ha a klub tulajdonosai meggyőzhetik róla, hogy maradjon, nyáron távozni fog. Ha megkérdezte múlt csütörtökön, hogy véglegesen kizárja a hosszabb tartózkodást, Neville azt mondta: “Nem, nem zárja be az ajtót. Csak annyit mondok, hogy unibet mobil sportfogadás tudom, hogy a szerződést kaptam öt hónapig – tudod, mi volt a szerződésem. Tudtam, hogy öt hónap volt, és eredményeket kellett szereznem. ”

Valencia nem tudta őket. Az egyetlen dolog, amit most kell játszaniuk a túlélés.Vasárnapi vereség után Neville azt mondta: “Az eredmények nem voltak elégek. Nagyon tisztában voltam ezzel. A szezon végére kell koncentrálnom a játékokra. Öt hónapig hoztam ide, és elfogadtam a Unibet hatalmas kihívást. Nézetem szerint az eredmények nem voltak olyan közel, amire számítottam, elég közel sem. “