Unibet magára vonzza a West Ham rajongói ítéletét örökségére

Az új munkát Wearside-ben fogadta el októberben, és Allardyce hangsúlyozta, hogy “a jövő emberének”, olyan nyilatkozat, amely furcsán ellentmondásosnak tűnik a múltjának részletezésével, melyet ugyanazon időben a Sun-ban sorozatosan sorba rendeztek.Az egyik leghíresebb, a Big Sam-ról megvágott kivonat: Az én önéletrajzom az Allardyce azon Unibet állítása, hogy sok West Ham-rajongó “megtévesztett”, határozottan határozott következtetés született meg az izgalomtól, látszólagos megszállottságukban, olyan csapat támogatásával, aki a “megfelelő módon “.Sunderland növeli a túlélési reményeket a Manchester United győzelmével. Tovább…

Annak ellenére, hogy a West Ham előléptetése a bajnokságról és a négyes évek uralkodása alatt megerősítette a Premier League státuszát, Allardyce soha nem győzte meg a rajongókat a játékstílusa nem volt más, mint a rossz út – olyan helyzet volt, ami elérte a nadrágját, amikor a fülébe dugta és hitetlenkedve nevetett a Irons rajongóknak, miközben visszahúzódtak az öltözőbe, miután 2014 márciusában megnyerték a Hull City ellen.

“Nem bírálhatom Samet, mert jó munkát végzett, és szeretem őt” – mondta David Sullivan, a West Ham társelnöke. Hogy a korábbi vezetője nem kínál új szerződést. “De úgy gondolom, mindkét fél számára ideje volt egy változás.Meghatároztuk, hogy Unibet bonusz nyáron Slaven Bilicot nevezzék ki, és a klub eddig még erősebbé vált. ”

Valószínűtlen, hogy Sullivan vagy üzleti partnere, a David Gold sajnálja magát, tekintve az Allardyce-t hogy a West Ham rajongói úgy tűnik, inkább egy kicsit fantáziát szeretnek a labdarúgásuk kíséretében, ahelyett, hogy a kevésbé kiterjedt, hús-és százalékarányú Big Sam, bam.

A szokásos évről évre a Sunderland szurkolók nem engedhetik meg maguknak, hogy válogatósak legyenek. A csapat leereszkedik a halottak között, ugyanabban az alulteljes Premier League-ben, ahol elfoglalták Allardyce-t.Ők az utolsó biztonságos helyről érkeznek, és 12 mérkőzés maradt, de szélsőségesebb helyzetekből kerültek ki. A Gus Poyet alatt egy Connor Wickham-inspirált túlfeszültség, amely olyan késő volt, hogy nem valószínű, hogy a 14. helyezést eredményezte a csapat számára, hét pontot érzett az utolsó biztonságos helyről, hat mérkőzéssel. Sunderland , Londonba utazva a Manchester United elleni lenyűgöző győzelem hátán találják magukat egy ponttal a biztonságtól, ésszerű esélye van arra, hogy megőrizzék menedzserük rekordját arról, hogy soha nem kerültek át, miközben a fogadóik az Europa Liga kvalifikációjával és lehetőségével rendelkeznek az 1998-99-es ötödik helyüket a keresztszőrzetükben emulálva.Mégis az emberi Unibet Magyar természet azt mondja, hogy a legtöbb előtti beszélgetés a recepció köré összpontosult, az Allardyce megkapja, ahogy eljut a látogatók egy olyan klubba, ahol azt mondta, hogy “összetörtek”, amikor átvette. West Ham megerősíti, hogy Sam Allardyce szerződése nem megújulni Olvass tovább

Soha nem volt hajlandó önálló trombitáltól szóló szólóban a jó időkben, és meglepően érzékenyen érte a kritikát egy olyan ember számára, aki első benyomásként olyan bűbájjal rendelkezik, ami irigység lenne a legtöbb orrszarvú, Allardyce filozófiai, hogy mi vár rá. “Bármi is történik, ez nem egy olyan dolog, ami nagy meglepetés lesz” – mondta az Evening Standard-nak. “Az, ami. Az emberek véleményük szerint helyesek vagy rosszak.Ők is fizetik a pénzüket. “Készen áll arra is, hogy elismerje, hogy West Ham lenyűgözően építette a megmaradt alapokat, és azt javasolja, hogy modellük legyen, amelyre a legújabb klubja törekszik. “Láthatjuk a haladást, és ez hiányzott Sunderlandben” – mondta. “A West Ham-tól eltérően az itteni dedikálások nem az elmúlt öt évben dolgoztak, hogy jobb csapatot hozzanak létre.” Bilic arra hivatkozva, hogy Allardyce West Ham-ban elért eredményeit üdvözölni kell a hazai szurkolóknak hétvége gyönyörködik, ha egy kicsit naiv. “A rajongók, és mindenki, aki kapcsolódik a klubhoz, tiszteletben kell tartania őt” – mondta Bilic. “Nem tudom, mit gondolnak rajta a rajongók, de nem változtathatja meg a tényeket, és a tények a nagy kedvéért. Aki másképp mondja, akkor ez nem üzlet, személyes.Sam nagyszerű munkát végzett itt. Egy szervezett tréninget hagyott nekem, néhány kulcsfontosságú szereplő, könnyebbé tette a munkámat – és nagyra értékelem.

A West Ham rajongóinak a horvát hálával való megosztása továbbra is látható lesz.