Voor de derde keer in de rij nam Woffinden de leiding over de Tsjechische GP, Milík vijftiende

čtyřiadvacetiletý Woffinden, wereldkampioen van 2013, nu geïmiteerd het hoogtepunt van het winnen van een hat-trick van de Australische Jason Crump, die in de Tsjechische hoofdstad vanaf 2002 triomfeerde tot 2004. “Ik heb niet echt beseffen dat dit totdat iemand me herinnerde. Vandaag was ik erg blij met alles, alles kwam hier in Praag voor mij is het echt geweldig, “zei Woffinden op een persconferentie.

In de overvolle zaal leefde tot een grote en waarderend applaus te zien.Hoewel hij drie punten verloor voor de tweede plaats in het klassement, zat hij in de halve finale en was ook nuchter in de finale. “Er was weer veel Britse fans, rijden ze van jaar tot jaar meer en meer,” beweerde een inwoner van Scunthorpe, die vorig jaar door de reeks vierde was.

Dit jaar, echter, begon goed en vandaag zette de week oud tweede plaats van Tampere. “Ik heb alleen maar om mezelf te zijn, tonen voortdurende uitmuntendheid en races te genieten van me doet gelukkig gezin, vrienden en alle fans om een ​​goede show te zien,” zei Woffinden.

Ongeveer twee jaar jonger Milik wilde het verbeteren van hun optredens van vorig jaar, maar bereikte slechts tweemaal de derde plaats en heeft niet voldaan aan resoluties van de halve finale, die is ingesteld als drempelwaarde tevredenheid. “Ik ben absoluut niet gelukkig, maar ik heb het tot het einde geprobeerd.Ik heb echter, zoals fietsen net als anderen hier die gaan naar het beste van wat ze hebben, “zei hij tegen verslaggevers Milik.

De basis ritten scheen Poolse talent Janowski, die alle vijf runs een volledige aanvulling van 15 punten gewonnen en scoorde . Uiteindelijk moest genoegen nemen met de derde plaats voorafgaand aan Pedersen, die in Praag ovaal aangevallen een vierde triomf.

“De basis schema was zeer snel. Gisteren had ik een goede rit en ik vermoedde dat het vandaag goed zou zijn. Ik was 100% klaar.Ik ben erg blij, ging er een paar zeer belangrijke punten, “beweerde Janowski.

Tussen hem en het winnen van Woffindena erin geslaagd om vast te zetten in een andere Hampel, die de enige dit seizoen was, zelfs in de finale verdwenen en is de derde overall. “Je hebt nog steeds met het team op zoek naar het instellen van de fiets, het is niet veel van die op en neer, maar de laatste twee races was het goed,” zei Hampel met de andere sporten van de halve finales en de finale.

De rol van plaatsvervangende leden ingegrepen in de race de benadeelde Zweed Tomas Jonasson en twee Tsjechische plaatsvervangers. Matthew Kůs Josef Franc Maar in zijn enige optredens eindigden zonder dat laatste punt te krijgen.