Wayne Rooney bízik benne, hogy a Manchester United építheti az Anfield-t

United lett az első oldala, hogy pontot szerezzen Anfield-től ebben a szezonban, amikor hétfőn elfojtották Liverpoolt. Csütörtökön José Mourinho csapata fogadja a Fenerbahce-t az Európa Ligában, a vasárnapi Chelsea-i Premier League-nél egy másik, igényes, de a következő szerdán az EFL Kupában a liga vezetőkkel rendelkező Derby. A Stamford Bridge és az Old Trafford-nál nehezen verte meg, és pozitív eredményeket rögzít, Rooney ragaszkodik fogadási útmutatók ahhoz, hogy az Egyesült Királyság új platformon keresztül felülbírálhasson egy ellentmondásos indítást, és a címadó versenyzőkként lépjen fel. több

Az Egyesült Királyság kapitánya azt mondta: „A Liverpool a legnehezebb játék az Európa Liga előtt, majd Chelsea és City.Jó számunkra, hogy e játékokat ebben az időszakban kapjuk. Ha pozitív eredménnyel jöhetnénk ki belőle, akkor ebben az évadban is elkezdhetünk valamit.

„Úgy gondolom, hogy ebben a szezonban leszünk kihívások. Még mindig megvan a hitünk, és ez még erősebb, miután együttműködött a vezetővel és a játékosokkal az elmúlt hónapokban. Azt hiszem, van egy fantasztikus csapatunk, amely készen áll és képes kihívást jelenteni. az első megközelítés egy nagy játékhoz.Rooney elismerte, hogy a Jürgen Klopp csapata elleni küzdelem elkerülése volt az elsődleges, de az Egyesült Királyságot fenyegetően fenyegette. . „Olyan játék volt, amit nem akartunk elveszíteni, tudtuk, a vezető tudta, de azt is meg akartuk ingyen fogadások próbálni megnyerni a játékot. Volt néhány esélyünk, és megpróbáltunk kapni egy célt. Jól álltunk be a játékba, de nem tudtuk ezt a célt elérni. Rooney meg van győződve arról, hogy a szezon folyamán fel fog merülni. – Az, amit a menedzser akar tőlünk, és ez időbe fog telni.Biztos vagyok benne, hogy az elkövetkező hetekben vagy néhány hónapban játszunk, és ez lesz a játék módja. Több időt töltöttünk a Liverpool csapatában dolgozni, mivel a játék hétfőn este volt, és ez segített nekünk.

„Nem volt olyan, mint a nemzetközi szünet után, amikor már korán indultunk szombaton [a 2-1-es legyőzés a Manchester City ellen] és több időnk volt a felkészülésre. Ez egy másik módja a játéknak, de ha Ön egyéni, meg kell tanulnia, hogy mit akar a menedzser. Csapatként egy kicsit tovább fog tartani.Tudtuk, hogy egy kis időt vesz igénybe. ”Sivatagi tűz: a Kurdisztán világbajnok lázadói – videó Bővebben

Rooney az Egyesült Királyság helyettesítője volt a internetes sportfogadás negyedik egymást követő játékban Liverpoolban, rekord a klub és az ország közel 15 éve, elfogadta, hogy meg kell ragadnia a következő lehetőséget Mourinho kezdő sorrendjében.

„Ez futball” – mondta a csatár, aki hétfőn 31-én fordul. – Az egész karrierem során elkezdtem. Ez egy új kihívás, új időszak. Játszani akarok. Csak dolgoznom kell, és be kell mennem a csapatba. Biztos vagyok benne, hogy jönnek majd az esély, hogy rajtuk múlik. Szerintem minden játékot játszhatok, de ez a vezető döntése, és ezt tiszteletben tartom. Készen állok, amikor szükségem lesz. Én a következő héten 31 vagyok. Van egy csomó labdarúgásom.