We zijn terug in het spel van extralig, zeggen Budweiser hockeyspelers

Je moet rekenen op ons, omdat we niet iets voor niets te krijgen!

Een duidelijke bericht werd verzonden na twee overwinningen in playoff hockeyers Motor Budweis hun tegenstanders. Ten eerste, op vrijdag, sloeg Zuid-Bohemen Olomouc 4: 3 en zondag, won vervolgens op het ijs Slavia 3: 1 Een tabel is verward, Budějovice zijn de derde alleen om het verlies van drie punten voor het leiden van de mensen van Praag.

Fader concurrentie al had zes wedstrijden, dus het is in het midden.

“Ik barrage we waarnemen zodat we nog niet bezig zijn. We weten dat de eerste wedstrijden zijn onderzocht. Nu zijn we winnen en we zijn natuurlijk niet gelukkig “, zegt de eerste helft van de competitie assistent-coach Radek Bělohlav. “We hebben één punt minder dan we ons hadden voorgesteld.Maar we hopen wel dat deze manier kunnen we snel shuffle de kaarten, want nu zijn we nog steeds in de race voor een top-flight, “voegde hij fellow hoofdtrainer gelei.

Maar de Bělohlav het vorige spel en kleinere reserveringen. “Zou het niet zeggen dat ik een wedstrijd ronduit sorry. Misschien moeten we meer punten te krijgen thuis tegen Slavia. Maar we verloren en de Chomutov en Olomouc. Nogmaals, aan de andere kant, als je niet voor die eerste games, dus misschien niet eens in de laatste twee overwinningen. We moeten ook kijken naar iets positiefs mislukkingen, “legt Bělohlav.

De volgende wedstrijden zullen gespeeld worden, zelfs met 18 punten. Als de motor van dit jaar neopovedl terug te keren naar de extra competitie, en dus hebben de spelers en coaches duidelijk. “Het seizoen zal nu zo succesvol te evalueren.Maar we willen nog steeds onszelf en mensen overleven “, zegt Bělohlav resoluut.

De twee overwinningen we mond twijfelaars gesloten van twee overwinningen op rij is gelukkig en spits David Kuchejda die graag Radek Bělohlav denkt Motor terug te vechten voor de top-flight. “Absoluut, het is geweldig. Op Slavia wonnen we drie punten en gingen terug naar de strijd buiten de competitie. Wanneer we verliezen in Eden, kunnen we veel complicaties hebben. Taste na het winnen van een van ons moet hebben gevoeld, “zei Gunner tweede en beslissende goal Budejovice, die ook graag over een ander ding was. “Met twee prijzen hebben we onze mond een beetje afgesloten voor de afgrijselijke tongen, die meteen de buitenstaander werden. We zijn er zeker van dat we onze tegenstanders kunnen spelen en kunnen winnen.In de eerste drie wedstrijden miste hij altijd een stuk. Nu we op het punt een stap beter, we nodig hebben om het te waarderen en om elke wedstrijd te gaan met nederigheid, “adviseerde hij Kuchejda hoe Budweis hockey spelers om de volgende wedstrijd te bouwen.

” Met Thomas en Pepa ik ongelooflijk gespeeld ” coaches David Kuchejda verschoven naar eliteformaties Engine nu speelt wendbare spits Tomas nood- en Josef Straka. En deze serie gerangschikt op zondag Slavia alle drie de doelen zijn.

“Tom en Joe zijn onze beste spelers, met hen te spelen is geweldig. Ik ben een linkervleugel, dus ik heb meer defensieve taken. De jongens speelden bijna het hele seizoen samen met Martin Heřman en ze maakten een grapje. Het feit dat Martin gewond was, is hockey.Ik probeer hem te vervangen en ik kan niet akkoord gaan met medewerking aan deze lijn, “zei de hockeyspeler.

Het spervuur ​​gaat vandaag verder met de tweede helft. Vanaf 18 uur start de motor in Olomouc en het tweede paar gaat Chomutov naar Slavia. Tegen het einde van het seizoen wachten drie thuiswedstrijden op hockeyspelers Budějovicki, de arena van Slavia zal worden gehouden op Budvar en op vrijdag Chomutov. De derde thuiswedstrijd zal door het publiek op vrijdag 17 april te zien zijn met Olomouc.