Wie staat Satoranski et al in de weg? Een Duitse skater bezeten van goud

De manager was Dennis’s Axel. De brief was een herinnering aan het oude gesprek van hun week. Axel had šestnáctiletému zoon stelde hij zijn basketbal carrière zou kunnen blijken. Dennis ontdekte de brief op tafel over het vaderloze lichaam van zijn vader. Schrödera seniora vond ze in zijn kantoor bij een late lunch. Uit het niets een hartaanval.

“Alles is veranderd voor mij is dit een moment”, zegt hij na acht jaar van Schröder, nu ster NBA basketbal.

Tot dan een wild kind was hij. Hij bracht de hele dag rustig door in een skatepark en oefende trucjes.

Of een paar meter afstand proberen om stukken met een basketbal, odkoukané video’s van AND1 Mixtapes.

Soms ging hij voetballen met mijn vrienden, maar hij ging niet naar basketball trainingen.Hij kon niet iedereen wat te doen te vertellen.

Na de dood van zijn vader bezat Dennis wens om zijn wensen te vervullen. “Toen ik trouwen, zag ik hem in het park een decennium geleden, het is net als de Oscar-winnende film. Bijna als een miljonair uit de hut. Dit is Dennis, “zegt Liviu Calin, een in Duitsland geboren in Roemenië coach, die Schroeder op de buitenbaan in Braunschweig ontdekt. ​​

Als je iets te Hawks in playoffs Eastern Conference te bewijzen, moeten ze Schröder leiden. Paul Millsap is de teamleider, Kent Bazemore en Dwight Howard zeer goede spelers basic fives. Echter, als hij wil schieten Atlanta favoriete Washington moet exact Schröder aan te tonen.

In het eerste duel voorgesteld.Maar zelfs zijn 25 punten en negen helpt winnen was niet genoeg.

Als het laatste jaar de belangrijkste afwisselende domineert haviken in de serie tegen de toekomstige kampioenen van Cleveland gaf twintig minuten 15 punten was, voegde hij vijf assists en schoot drieën, met een slagingspercentage van ruim 40 procent.

“Het is ongelooflijk concurrerend, maca, als het kan. Als ik om te wedden op iemand, dat hij het zou zijn “aldus coach Mike Budenholzer.

” Hij is gewoon zo veel wil groot te zijn en altijd speelt aan de rand van het risico. Je hebt deze kenmerken precies nodig van een belangrijke speler.We willen hem een ​​kans om het team te leiden en te zien hoe het zal gaan om te geven, “zei Budenholzer.

De spelers uit West-Europa, is er een stereotype dat het krijgt veel know how, zijn slim, maar ze missen de killer instinct om te kunnen om het team naar de titel te leiden. Hij praat over hen in de zin dat niet zo moeilijke jeugd als spelers uit wilde buitenwijken van de grote steden in de Verenigde Staten, waardoor de oorlog het communisme en gestigmatiseerd mensen uit Oost-Europa. Daarom zijn ze blijkbaar ontbreekt penetratie

Schroeder Duitse voorganger Dirk Nowitzki is al lange tijd beschouwd als een van de beste shooters in het gehele competitie – uitgez. Opzeggingen games in de play-offs.Hetzelfde gold voor Pau Gasol van Spanje en Tony Parker van Frankrijk.

Budenholzer, die negentien jaar in de San Antonio Spurs, die vaak gebruik maakt van spelers uit Europa, dreven de spot met het idee dat Schröder passen op dit kader .

“Het werkt helemaal niet zoals de meeste buitenlandse spelers. Zeker niemand zoals hem nooit ondergaan San Antonio en zelfs Duitsland, “zegt zijn coach.

Schröder groeide op als moslim in Duitsland ebbenhout, de zoon van een zakenman en een kapper uit Gambia. Hij verwachtte geen gemakkelijke jeugd. In de kleuterschool was de enige van de achthonderd kinderen die een donkere huidskleur had, gaf hij de kinderen weten.

“Ik heb een blanke vriend Fabiana, met wie we gingen naar school voor achttien jaar en zien elkaar nog steeds. Hij vertelde me altijd hoe de anderen tegen hem zeiden: kijk hem aan.Het is zwart, mijn vuil overal op mijn lichaam. Toen begon ik met basketballen en het werd beter. Men zag dat er iets wat ik kan doen “, aldus Schroeder.

De moeder Fatou ze wilde Dennis om niet te proberen aan te passen aan de menigte, als deze verschilt van de geboorte. Ze stelde hem aan het hoofd ontkleurd, maar hij moest uiteindelijk overhalen tot een kleine plek boven zijn linkeroog, wat hij bleef tot vandaag.

Zijn oudere halfbroer, Che werd de Braunschweig-bekende ruiter op een skateboard en werd een contract op overheidsopdrachten Dennis volgde hem om elf uur en hij deed het goed op het bord.

“Ik ben nergens bang voor geweest. Oudere jongens wilden niet op het skateboard springen met een paar gevaarlijke sprongen, maar het kon me niet schelen.Dat bleef bij me “, zegt Schröder, beroemd prooi, vaak zonder hoofd inbraken.

Sterker nog, zijn onbevreesdheid basketbal coaches niet op prijs te veel voor hen was Dennis kerel. Op zijn veertiende nam hij deel aan een basketbal kamp jeugdteam, maar coaches waren niet onder de indruk.

“Ze vertelden me dat ik niet heb en dat ik nooit wat. Hij zegt dat ik zelfs geen competitie in Duitsland zal spelen. Dit is waarom ik werkte zo “, aldus Schröder.

Volgens coach met hem was moeilijk omdat de hal vaak wordt gemist. Hij liet geen week zien, dan nog een keer. Toen hij aankwam en zijn team verloor, verliet hij thuis na een enkele wedstrijd. Van elf tot alles zelf, school, opleiding, avondklok beslissen.

Maar dan zijn vader aangekomen bij de benoeming en…Weet je.

“Een week voordat ik hem vertelde dat ik de basketbal serieus zou nemen. Nu zag ik hem op de grond van de doden liggen. Ik moest hem aanraken om te geloven dat het waar was. Dat is veel in mij, “herinnert Schröder zich.

Hij keerde terug naar het basketbalteam. Hij was ongerust, hij niet, hij huilde, maar hij bleef. Hij ging normaal naar school en speelde de hele middag.

Spelers zoals hij waren traag in Duitsland, maar hij had meer kritiek dan supporters. Iedereen leek op een kikker. Hoe hij zich verkleedde terwijl hij over zijn haar praatte…

“Hij was altijd zelfverzekerd. Hij kwam naar de training in een roze muts, gele broek en rode laarzen.Al verdedigde voortdurend over het veld “herinnert zijn voormalige coach van de middelbare school, Frank Menz.

Zijn broer maar ondersteund evenals de moeder.

” Thuis kreeg ik te horen dat ik was bijzonder en Ik moet het gebruiken. Hij zegt dat zulke spelers op zoek zijn naar de wereld. Ik was arrogant, “heeft Schröder.

Ondanks alle vertrouwen Schröder niet geloven dat het kan doen gelden in de NBA. Pas toen hij de verkenner met het Houston-logo op het T-shirt in het Braunschweig Auditorium zag. Na draft pick in 2013, waar hij koos ervoor om de zeventiende plaats in Atlanta, was hij onder de indruk van de sterren, terwijl club-type Al Horford, Paul Millsap en anderen. Aan het einde van het seizoen vertelde hij dat hij zou graag veel meer te spelen.

“Ik had in mijn hoofd dat ik wilde ergens worden verhandeld waar ik meer minuten te krijgen.Ik was twintig en gedroeg me een beetje als een dwaas. Iedereen in de leiding met Paul Millsap Maar ik zei: laten kalmeren en ik ben geduldig, “aldus Schröder.

” Het is een grote stap voor mij om een ​​fundamentele speler fives. Na al deze uitwisselingen was het moeilijk voor ons team, maar Paul hield ons allemaal. Het is ongelooflijk hoe rustig en zorgt voor een stabiele prestaties, “herinnert Schröder over de periode vóór het seizoen, de Hawks verhandeld snelle point guard Jeff Teague en vertelde hem een ​​belangrijke positie.

” In het afgelopen jaar is er veel gerijpt en een betere speler geworden en man. We zouden niet op het wedden als we hem niet geloofde, “zei coach Budenholzer.

Ondanks alle woorden Schröder toont nog steeds tekenen van onvolwassenheid.Vele malen dit seizoen duidelijk weten hoe boos zijn teamgenoten.

“Hij heeft een nieuw contract, een nieuwe rol. Ik houd mijn duimen en steun hem. Hij kan het aan. We hoeven alleen maar agressief te zijn en geloven dat zijn teamgenoten “, zegt Dwight Howard over.

Uit het veld, blijft echter een wilde jongen reputatie. Hij is geobsedeerd door goud, een van zijn Audi-auto’s is gemaakt van goud en een deel van het interieur is gemaakt van goud. Hij houdt ook van een maskerpatroon dat twee Schröder-auto’s bedekt. ​​

Sommige van zijn tegenstanders beweren dat Dennis van feestjes houdt. Hij opende zelfs zijn eigen nachtclub genaamd DS17, waar hij laat in de nacht fotografeerde, en hij houdt van een waterpijp.Hij zweert dat er geen neholduje alcohol, noch drugs.

Hoewel de uitgaven Schröder hun vrije tijd dubbelzinnig, maar Hawks lijken helemaal verstandig wanneer om zich te ontdoen van Teague, die een groot contract wilde, en kreeg voor hem een ​​jonge man Taureana Prince plus een verlengd contract van Schröder.