Zowel Chomutov als Budějovice bevinden zich in de halve finale van de 1e divisie, Jihlava won in Kladno

Třebíč is de eerste geworden die deze week vooruitgang boekte. Op zondag vestigden zij hockeyers Chomutov, Tsjechische Budejovice

Die eerste in een reeks van regionale rivalen een genadeslag Usti nad Labem hoog te winnen. 6: 1, de laatste kan meeliften Venetië meer dan Jizerou beslissende overwinning 3: 2.

Kladno worden goed gespeeld spel met Jihlava, maar van de 2 0 werden uiteindelijk verloren 2: 3

Budejovice vijfde match gedeclasseerd Venetië hoog 7: 0 Midden-Bohemen, maar in de zesde Het duel op hun ijs heeft beslist niet gehandeld. 7 minuten verbrand keeper Bláha lang, en hoewel de motor was in staat om vroeg te regelen, door zijn medespelers aan de kook in een dubbele powerplay Víšek.Tegen het einde van de eerste periode op dit moment ontbreekt slechts 19 seconden.

Het doel hielp naar de kleedkamer maar Jihočechům die in de tweede periode in geslaagd om de score te draaien. Hij kruiste eerst de keeper Fucik Pribyl en daarna viel Venetië op eigen kracht. Ceske Budejovice verdedigde de dubbele zwakte en in de wedstrijd van vier tegen vijf maakten ze een schok. Žovinec kregen de bezoekers naar een motor voor de eerste keer.

Zuid Bohemians dit zeer cruciale moment kwam in het zadel, vanaf dat moment had Motor match onder controle en verdedigde de halve finales. Tsjechische Budejovice in afwachting van gevechten met Trebic.

Chomutov Usti al snel verloren in de 4e minuut vergeet de Pirates verdediging naar Vavra, die opende de score.Toen had de thuisbasis Slovan een unieke kans om te raisen, maar hij minachtte 84 seconden van een power-up van vijf naar drie. Chomutov deed het beter met dezelfde situatie en bedankt Hřebejka raakte.

Chomutov besliste in het tweede derde over het resultaat van de wedstrijd en over de beste vier. Dušek kreeg de leiding en nog twee doelpunten werden toegevoegd door Pirates in de laatste minuut van het midden. Ondřej Kaše gebruikte eerst het numerieke voordeel en schoot toen zijn schot zes seconden voor de tweede sirene Šulákov teč.

Jihlava, maar het verlies van twee verliezen werd snel gewist. In het voordeel van de zege raakte de puck achter de rug van doelman Lukáš sterke Manč, Kladensky faalde toen in hun machtsspel en Hlaváč stopte de Jihlava brejk met een overtreding.Harkabus om te overleggen met een penalty en geëgaliseerd.

Hoewel de Ridders in de laatste periode had vooral op de kracht spelen een veel kansen, maar doelman Rittich team Jihlava gehouden. Beslissende actie spel uitgevonden Melenovský in te breken in het offensief zone en vijf minuten voor het einde verbrand Luke

Jihlava draaide een. 2: 0-2: 3 en redde de serie. De beslissende zevende wedstrijd wordt gespeeld op woensdag om Jihlava ijs, de winnaar van de halve finale botsing met Chomutov.